Boğazlarına kadar yükselen sudan son anda çıktılar

Meteoroloji'nin çok kuvvetli yağış uyarısının ardından İstanbul'da bazı kesimlerinde su baskınları yaşandı. Ataşehir'de vatandaşların boğazlarına kadar suya gömüldükleri anlar yürekleri ağzı getirdi. Zemin katta mahsur kalan vatandaşlar son anda canlarını kurtardılar.

Ataşehir'de yoğun yağış nedeniyle su baskınları yaşandı. Taşan suların dolduğu zemin kattaki dairede mahsur kalanlar bahçeye çıkarak, canlarını son anda kurtardı.

 

İstanbul, Anadolu Yakası'nda etkili olan sağanak yağış nedeniyle Ataşehir, İçerenköy Mahallesi Ata Sokak'ta su baskınları yaşandı. Sokakta bulunan bir evi de su bastı.

Feneryolu'nda 3 kişi aracın içinde mahsur kaldı

Kadıköy'deki Feneryolu Tren İstasyonu alt geçidinde su baskını nedeniyle otomobilde mahsur kalan 3 kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Anadolu Yakası'nın bazı ilçelerinde etkisini sürdüren sağanak nedeniyle, Kadıköy Feneryolu Tren İstasyonu alt geçidini su bastı.

Belediye işçileri, bir yandın tıkanan rögarları açmaya çalışırken diğer yandan biriken suları tahliye etmeye çalışıyorlar. İtfaiye ekipleri ise mahsur kalan araçları alt geçitten çıkarıyor.