İstanbul’da denizde endişelendiren görüntü! İlk akla gelen neden olmaması sevindirdi

İstanbul Yenikapı’da kaydedilen görüntüler endişeye neden oldu. Denizin kaynamaya başladığı izlenirken, bu olayın jeolojik olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili gelen ilk bilgiler kaynamanın herhangi jeolojik bir faaliyetle ilgili olmadığı yönünde.

İstanbul’da denizde endişelendiren görüntü! İlk akla gelen neden olmaması sevindirdi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem bölgeyi fiziksel olarak, Türkiye genelini de psikolojik olarak etkiledi. Özellikle büyük bir deprem beklenen İstanbul'da vatandaşların gözü kulağı uzmanlara çevrildi. Dün tv100 ekranlarında konuşan Celal Şengör, Maraş merkezli depremin İstanbul depremini tetiklemeyeceğini dile getirdi ancak vatandaşların endişesi devam ediyor. 

YENİKAPI'DAN ÜRKÜTÜCÜ BİR GÖRÜNTÜ GELDİ

İstanbul Yenikapı'da deniz kaynaması görüntüleri ortaya çıktı.  Alınan bilgiye göre, Yenikapıda bulunan denizde kaynayan deniz görüntüsü sosyal medya kullanıcıları oldukça korkuttu. Jeolojik bir sebebi olup olmadığının araştırılması talep edildi.   

ŞU ANDA NET BİR DURUM YOK 

Denizin kaynama görüntülere ilişkin henüz net bir durum yok. Bölgedeki bir kaynakla ilgili kaynama olabileceği de değerlendiriliyor. 

 

İstanbul’da denizde endişelendiren görüntü! İlk akla gelen neden olmaması sevindirdi - Resim : 1

İstanbul’da denizde endişelendiren görüntü! İlk akla gelen neden olmaması sevindirdi - Resim : 2