İstanbul'da iğrenç olay!.. Rus sporcuya gölette..!

İstanbul'da Göktürk Göleti'nde Rus sporcu İrina Z.'yi taciz eden Pakistanlı at binicisi M.T.'ye dava açıldı.

İstanbul'da iğrenç olay!.. Rus sporcuya gölette..!

Şüpheli hakkında cinsel istismar suçundan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Cezaevine gönderilen M.T. hakkında cinsel istimar suçundan dava açıldı. 15 yıla kadar hapsi istenen M.T. ağır ceza mahkemesinde yargılanıyor.

Sabah'ın haberine göre İstanbul'da Göktürk Göleti'nde Rus sporcu İrina Z.'yi taciz eden Pakistanlı at binicisi M.T.'ye dava açıldı. Şüpheli hakkında cinsel istismar suçundan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor. İddiaya göre; İrina Z. geçen 5 Temmuz'da gölet çevresindeki ormanlık alanda yürüyordu. M.T. boğazını sıktığı ve boğazına bıçak dayadığı kadını taciz etti.

15 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Kadını tekme, yumruk ve bıçak darbeleriyle yaraladı. Kendini korumaya çalışan sporcu kadın da bıçağı ters çevirerek M.T.'ye sapladı ve tacizden kurtuldu. Şikayet üzerine M.T. yakalandı. M.T. ifadesinde "Cinsel içgüdülerimin yüksek olması nedeniyle kadına yaklaşıp, onunla birlikte olmak istedim. Pişmanım" dedi. Cezaevine gönderilen M.T. hakkında cinsel istimar suçundan dava açıldı. 15 yıla kadar hapsi istenen M.T. ağır ceza mahkemesinde yargılanıyor.