Korkunç gerçeği 21 yıl sonra öğrenince dünyası başına yıkıldı!

İstanbul'da korkunç gerçeği 21 yıl sonra öğrenen Necdet Çavdar’ın (46), dünyası başına yıkıldı. Çavdar, 21 yıl sonra 3 çocuğunun da kendisinden olmadığını öğrendi.

Korkunç gerçeği 21 yıl sonra öğrenince dünyası başına yıkıldı!

İstanbul’da, evlendikten 21 yıl sonra 3 çocuğunun da kendisinden olmadığını öğrenen pastacı Necdet Çavdar, hayatının şokuyla karşı karşıya kaldı.

Bunun üzerine boşandığı İlkay Yavru’dan (38) 510 bin liralık tazminat isteyen pastacı Necdet Çavdar’ın (46) davasında büyük oğlu dinlendi.

Yiğit Yavru (22), “Ben 7-8 yaşlarındayken bana babam olmadığını söylerdi" dedi.

Necdet Çavdar’ın gerçek babam olmadığını DNA testiyle değil, daha önceden bildiğini düşünüyorum. Bana ‘Yiğit’ derdi, ‘oğlum’ demezdi” dedi.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına davacı Necdet Çavdar ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada tanık olarak dinlenen İlkay Yavru’nun kardeşleri de Necdet Çavdar’ın çocukların babası olmadığını bildiğini söylediler.

Dava dosyasını bilirkişiye gönderdi

Mahkeme, davacı Necdet Çavdar’ın 3 çocukla ilgili olarak doğdukları tarihten dava tarihine kadar yapmış olabileceği gıda, giyim, eğitim gibi harcamaların parasal tutarı konusunda rapor alınması için dava dosyasını bilirkişiye gönderdi.