Özel bakımevinde vahşet! Rapora "doğal ölüm" yazıldı ama... Bir telefon her şeyi değiştirdi!

İstanbul'da özel bir bakımevinde geçtiğimiz temmuz ayında "doğal ölüm" denilerek öldüğü iddia edilen Mehmet Eres isimli gencin ailesi, kurumun eski çalışanından gelen "Konuyu araştırın" telefonuyla yıkıldı. Eres'in ailesi kurumun güvenlik kameralarını izlediğinde, Eres'in hem fiziksel hem de psikolojik şiddete maruz kaldığını gördü. Ailenin, kurum hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla Eres'in mezarlığı otopsi için yeniden açılarak, cesedi adli tıpa götürüldü.

Özel bakımevinde vahşet! Rapora "doğal ölüm" yazıldı ama... Bir telefon her şeyi değiştirdi!

İstanbul'da özel bakımevinde yaşanan vahşet, kurumun güvenlik kameralarına yansıdı. 23 Temmuz 2022 gecesi hayatını kaybeden Mehmet Eres'in, ölüm raporuna "doğal ölüm" yazıldı. Fakat, kurumun eski çalışanından aileye gelen "Konuyu araştırın" telefonuyla her şey değişti. Aile, güvenlik kameralarını izlediğinde Eres'in işkenceye maruz kaldığını gördü. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Özel bakımevinde vahşet! Rapora "doğal ölüm" yazıldı ama... Bir telefon her şeyi değiştirdi! - Resim : 1

ÇARŞAFLA EL VE AYAKLARINDAN BAĞLADILAR!

Sabah'ta yer alan habere göre; Yeğeni Mehmet Eres'i çok sevdiğini ve sık sık bakımevine giderek ziyaret ettiğini belirten hala Emel Şen, "Gece ağabeyimi arıyorlar, o gün beni arasalardı ben otopsi isteyecektim çünkü çocuğu sağlam bırakmıştık." dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Ağabeyimi aradıklarında öldüğünü çok soğukkanlı olarak, "Murat Bey buraya gelmeniz lazım Mehmet vefat etti" diyorlar. Sonra kurumu ben aradım: "Mehmet nasıl" dedim. "Emel Hanım, Mehmet vefat etti" dediler. Ben, "Nasıl? dedim, bana, "yatağında gülerek öldü" dediler ve biz buna o an inandık ama gerçeği sonra öğrendik".

Özel bakımevinde vahşet! Rapora "doğal ölüm" yazıldı ama... Bir telefon her şeyi değiştirdi! - Resim : 2

MEHMET'İN ÜZERİNE OTURUYORLAR!

Hala Şen, Mehmet Eres'e son görevlerini yerine getirdikten sonra birileri tarafından arandıklarını, ardından konuyu araştırmaya başladıklarını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: "Cenazeyi gömdük sonra bizi o kurumda eski çalışan Yasemin D. aradı, "Ağır narkotik ilaçların verildiğini" söyledi. Ben buna eski çalışan olduğu için inanmadım hani iftira atıyor vs. diye düşündüm ve "Daha önce neden söylemedin" dedim. O da, bana "abla bu çocuk sağlamdı neden araştırmıyorsunuz?" dedi ve benim içime kuşku düşürdü ancak yok saydım aramasını.