Yarına dikkat! Sağanak geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM, yarından itibaren İstanbul ve dolaylarında sağanak yağmurun etkili olacağını açıklayarak, vatandaşlardan dikkatli olmasını istedi. İşte İstanbul hava durumu...

Yarına dikkat! Sağanak geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden aktarılan son bilgiye göre yarın Batı Ege ve beraberinde Marmara Bölgesi yağışlı bir gün geçirecek. Beklenen yağışlar yer yer gök gürültülü sağanak olarak görülecek. İstanbul'da yarın sağanak yağmur bekleniyor ve lodos kuvvetli, AKOM oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

AKOM'dan İstanbul uyarısı

İBB AKOM tarafından yapılan açıklamaya göre, rüzgarların yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetlenerek, aralıklarla fırtına şeklinde (40-70km/s) eseceği ve beraberinde il genelinde gök gürültülü sağanak yağışların yaşanacağı tahmin ediliyor.

AKOM il genelinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı İstanbul halkını uyardı.

Kuzey Ege fırtına var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kuzey Ege'de İzmir, Balıkesir ve Çanakkale'de yarın günün ilk saatlerinden itibaren güneybatıdan 6 ile 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına öngörülüyor.

Fırtına ile birlikte kuvvetli yağış ihtimali de bulunurken Meteoroloji ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı turuncu kodla uyardı.