İstanbul'da sahte içki öldürdü!

İstanbul Esenyurt'ta ev arkadaşıyla kalan Gökhan K., sabah işe gitmeyince ev arkadaşına haber verildi. Bir gece önce alkol aldığı belirlenen Gökhan K. yatağında morarmış halde ölü bulundu.

İstanbul'da sahte içki öldürdü!

Esenyurt’ta lüks bir sitede yaşayan Gökhan K., bir gece önce kaçak yollarla edindiği alkol şişelerini alıp eve geldi. Kendi odasına giren Gökhan K. aldığı alkolü içip uyudu.

Gece geç saatlerde eve gelen arkadaşı Mustafa T. Gökhan K.’ye seslenmesine rağmen cevap alamayınca, arkadaşının uyuduğunu düşünerek bir süre sonra uyudu.

Sabah işe gitmek için evden çıkan Mustafa T.’yi bir süre sonra Gökhan K.’nin çalıştığı iş yerinden müdürü arayarak Gökhan K.’ın iş yerine gelmediğini haber verdi.

Cep telefonu ile ev arkadaşına ulaşmaya çalışan Mustafa T. başarılı olamayınca, eve gitti. Gökhan K.’ın morarmış cesedi ile karşılaşan Mustafa T., durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Polis ekipleri cesedin yüzündeki morluk ve şişkinlikten dolayı metil alkol zehirlenmesinden  şüphelendi.

Yapılan ilk incelemelerde Gökhan K.’nın odasında bulunan pet şişelerde de metil alkol tespit edilirken kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.