İstanbulkartı olanlara büyük müjde! Hızlı olun Faizsiz 2500 TL ya da 2 bin 500 ile 5000 TL uygun faizli kredi fırsatı

İstanbul Büyükşehir İştiraki olan Belbim A.Ş'den vatandaşa özel yeni bir kampanyan başlatıldı. İstanbulkart sahiplerine 2 bin 500 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız ya da 2 bin 500 TL ile 5 bin TL arasında uygun faizli kredi fırsatı sunulacak. İstanbulkart kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar.

İstanbulkartı olanlara büyük müjde! Hızlı olun Faizsiz 2500 TL ya da 2 bin 500 ile 5000 TL uygun faizli kredi fırsatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yetkili e–para kuruluş ve iştiraki olan Belbim A.Ş ve Fibabanka iş birliği ile İstanbulkartı olanlara 5000 tl’ye kadar dijital bakiye fırsatı sunuyor? Peki İBB’nin bu kampanyasından kimler faydalanabilir Dolu Dolu TL kampanyası nedir? Dolu Dolu Tl kampanyasını kimler kullanabilir? Dolu Dolu TL kampanyası bitiş tarihi ne zaman?

İBB iştiraki aynı zamanda yetkili e-para kuruluşu olan Belbim Aş ile Fibabanka arasındaki iş birliği ilie istanbulkart sahibi olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. İstanbulkartlılara özel dijital bakiye fırsatı kampanyası düzenleniyor. Peki bu kampanyadan kimler faydalanabiliyor? Dolu Dolu TL kampanyası nedir? İte tüm detaylar haberimizde…

İstanbul büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Belbim ile Fibabanka arasında vatandaşlara çok özel bi,r fırsat hazırlandı. İsranbulkart sahibilerinin telefondaki İstanbul mobik uygulaması ile kullanıcılarına 2 bin 500 TL’ye kadar faizsiz masrafsız 5 ay vadeli, 5 bin TL’ye kadar ise uygun faizli 24 ay vadeli Dijital Bakiye fırsatı sunuyor. Peki İstanbulkart 2500 ya da İstanbulkart 5 bin kredi başvurusu nasıl yapılır? İstanbulkart kredi başvurusu nereden yapılır?

İstanbulkartı olanlara büyük müjde! Hızlı olun Faizsiz 2500 TL ya da 2 bin 500 ile 5000 TL uygun faizli kredi fırsatı - Resim : 1

Fibabanka ile yapılan işbirliği kapsamında İstanbulkart Mobil uygulaması kullanıcılarına kampanya koşullarını sağlaması halinde 500 tl ile 2 bin 500 tl arasında masrafsız ve faizsiz, 2 bin 500 TL ile 5 bin TL’ye kadar da uygun fazilerler dijital bakiye kullanabiliyorlar.

İstanbulkart 5000 tl kredi başvurusu nasıl yapılır?

İstanbulkart 2500 tl faizsiz masrafsız ya da 5000 TL’ye kadar uygun faizli dijital bakiye kampanyasına + dijital bakiyeni al adımında dolu dolu TL yükle bölümünü tıklayarak başvurabilirsiniz. Ayrıntılı tüm işlemler ise şu şekilde gerçekleşiyor.

Akıllı telefonunuzdan istanbulkart mobil uygulamasını indiriyorsunuz. Daha sonra üye değil iseniz istanbulkartınız ile üye oluyorsunuz. Üyelik işlemleri bittikten sonra istanbulkart mobil uygulaması ana ekranında yer alan dolu dolu dijital bakiye kampanyasına tıklıyorsunuz. Karşınıza gelen ekranda gerekli boş alanları doluruyorsunuz ve devam tuşuna basıyorsunuz. Daha sonra cep telefonunuza gelen kodu. Başvuru ekranında bir sonraki aşamada istenilen yere yazıyorsunuz. İşte tüm yapmanız gereken işlemler bundan ibarettir.

Kampanyaya son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2022 olarak açıklandı.