Şahan Gökbakar'dan İmamoğlu'na: Sinir bozucu ya...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bayram öncesinden yaptığı uyarılar sonrası Megakent İstanbul şiddetli yağışlara teslim oldu. Bir çok mahalleyi su bastı. 70'den fazla ev ise boşaltıldı. İstanbul'da sel felaketi yaşanırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tatilde olmasına bi tepki de ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi.

Şahan Gökbakar'dan İmamoğlu'na: Sinir bozucu ya...

İstanbul cumartesi etkili olan şiddetli yağışlara teslim oldu. Bir çok bölge sular altında kaldı. İstanbul sel felaketi yaşarken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun şehir dışında tatilde olması bir çok kesimden tepki almasına sebep oldu. 

Komedyen Şahan Gökbakar da İmamoğlu'na tepki gösterenler arasında yer aldı. Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun İstanbul'da etkili olan ve özellikle Esenyurt ilçesinde sel ve taşkınlara neden olan sağanak yağış sırasında şehir dışında tatilde olmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. 

"Komedi filminde olur bu... Sinir bozucu ya!"

Şahan Gökbakar paylaşımında, "Istanbul'da yağmur felaketi yaşanırken, arkadaşıma "İmamoğlu yine tatildeymiş meselaa." deyip kahakaha attım. O da "evet abi, tatilde" dedi. "Yok artık" dedim. "Gerçekten abi" dedi. "Lan saçmalama vallaha mı?" dedim. "Vallaha" dedi. Komedi filminde olur bu... Sinir bozucu yaa!" ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'dan İmamoğlu'na: Sinir bozucu ya... - Resim : 2

"Huzurlu bayramlar dilerim"

Ekrem İmamoğlu çıkan haberler sonrasında bayramın ikinci günü akşamında twitter hesabından tweet atmıştı. Şehir dışında olması sosyal medyada da tartışma konusu olan İmamoğlu ise yaptığı açıklamada, "Bayram günü ikindi saatlerinde ailemle il dışındaydım. Sabaha karşı 03.30’dan itibaren yağışı takip ettim, ekipleri yönettim. 3 binden fazla emekçi ve yöneticilerimle koordine olduk. İstanbul sıradışı bir yağışı az sorunla atlatmıştır. Tüm hemşehrilerime huzurlu bayramlar dilerim" demişti.