Bebek'ten sonra bir skandal daha! Ümraniye metrosunun dibinde ilişkiye girdiler! Polis her yerde onları arıyor!

İstanbul'un Bebek sahilinde meydana gelen cinsel ilişki skandalıyla sarsılırken internette paylaşılan yeni bir video sosyal medyada gündem oldu. Ümraniye Altınşehir metro durağında çekilen videoda, bir çiftin akşam saatlerinde istasyonun yanında ulu orta cinsel ilişkiye girdikleri anlar yer aldı.

Bebek'ten sonra bir skandal daha! Ümraniye metrosunun dibinde ilişkiye girdiler! Polis her yerde onları arıyor!

Dün gece Twitter'da paylaşılan videoda bir çiftin Ümraniye metro durağının dibinde cinsel ilişkiye girdiği görülüyor. Bu anlar milyonların tepkisini çekti. Son dakika bilgisine göre Ümraniye'deki çirkin olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

31 Mayıs'ta Bebek Sahili'nde yaşananların şoku henüz atlatılmamışken, benzer bir olay da Ümraniye'de yaşandı. Bebek'te sahil kenarında herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye giren çiftin görüntüsü tüm Türkiye'yi şoke etmişti. Sosyal medyada günlerdir konuşulan olayda çiftten biri gözaltına alınmış, diğeri de akıl hastanesine gönderilmişti.

Metro durağının dibinde cinsel ilişkiye girdiler!

Bu olayın yankısı sürerken, benzer bir görüntü de Ümraniye metro durağı yakınında çekildi. Dün gece sosyal medyada paylaşılan videoda çift, metro istasyonunun hemen yanında, çevredekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdi. Ahlak dışı görüntüler bir anda Twitter'ın en çok konuşulanları arasına girerken, kullanıcılar da adeta olaya isyan etti.

Polis her yerde o çifti arıyor!

Son dakika bilgisine göre İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümraniye'deki çirkin olayla ilgili soruşturma başlattı. Gelen bilgilere göre emniyet güçleri görüntülerden o kişilerin kimliklerini tespit etmek için harekete geçti. Çirkin görüntülerdeki iki kişi her yerde aranıyor.