İstanbul’un en işlek AVM’lerinden birinde feci olay! Parmakları koptu

İstanbul’un şişli ilçesine bağlı bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene ayağı sıkışan 7 yaşındaki A.M.L’nin sağ ayağının parmakları koptu. Çocuk, hemen Baltalimanı Kemik Hastanesi'ne hastaneye götürüldü. Kopan sağ ayağındaki üç parmağa ise merdivenin sökülmesiyle ulaşıldı.

İstanbul’un en işlek AVM’lerinden birinde feci olay! Parmakları koptu

Filipin uyruklu bir ailenin 7 yaşındaki çocuğu A.M.L ailesiyle gezmeye gittiği AVM’de  sağ ayağını mekanizmaya sıkıştırdı. İstanbul’un şişli ilçesine bağlı bir alışveriş merkezinde meydana gelen olayda sağ ayağının 3 parmağı kopan A.M.L'nin ayağı sıkışan yerden çıkarıldı. Çocuk, hemen Baltalimanı Kemik Hastanesi'ne götürüldü.

 İstanbul’un en işlek AVM’lerinden birinde feci olay! Parmakları koptu - Resim : 1

TEKRAR YERİNE DİKİLEMEDİ

En yakın hastaneye götürülen parmaklar, tekrar yerine dikilemeyince aile özel bir hastaneye sevk edildi. Hastaneye götürülen çocuk ameliyata alındı. Kopan sağ ayağındaki üç parmağa ise merdivenin sökülmesiyle ulaşıldı.

 İstanbul’un en işlek AVM’lerinden birinde feci olay! Parmakları koptu - Resim : 2

AVM YÖNETİMİ AÇIKLAMA YAPMADI

Çocuğun tedavisi devam ederken, olayla ilgili taksirle yaralama suçundan soruşturma başlatıldı. Olayın ardından yürüyen merdivenler kapatıldı.

Alışveriş merkezi tarafından olayın yaşandığı alana 'Teknik bir arıza nedeni ile geçici olarak servis dışıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz' yazısı asıldı. AVM'den olayla ilgili açıklama yapılmadı