İşte asker İdo Tatlıses

Bedelli askerlik imkanından faydalanan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi.

İşte asker İdo Tatlıses

Bedelli askerlik imkanından faydalanan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz Tekirdağ'daki birliğine teslim olarak vatani görevine başlamıştı.

İdo Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi.

İdo'nun ilk ziyaretçisi İbrahim Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat oldu. Kanat, İdo Tatlıses ile fotoğraflarını paylaştı.

- Bedelli ile ilgili kararı değişti

"Etrafımda bir çok arkadaşım bu haktan yararlanacak ama ben düşünmüyorum. Zaten şu an üniversite okuyorum." açıklaması ile bedelli askerlik yapmayacağını açıklayan İdo Tatlıses karar değiştirmesinin nedenini ise şu sözlerle açıklamıştı:
"Şarkım yeni çıktı. Albümüme odaklandım. Sosyal medyadaki tepkileri yersiz buluyorum. İddia edildiği gibi fikrim olsa bile kimseye hesap verecek değilim. Konu tamamen başka yere çekildi. Yapacak bir şey yok. Ben albümüme odaklandım."

- İbrahim Tatlıses: Ne tez büyüdün

Oğlunun birliğine teslim olmasının ardından İbrahim Tatlıses de şu açıklamayı yapmıştı:

"Ne tez büyüdün de asker oldun İdo'can! Allah sana da diğer Mehmetçikler gibi hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah. Kışla, koğuş, içtima alanı... Bunları bize anlatırsın artık! Baba-oğul hırsızlığa gitmişler, baba bir numaralı hırsızmış, 'haydi oğul bu akşam seninle hırsızlığa çıkalım!' demiş. Oğul; 'niye ki baba' demiş. 'Oğul olur da başıma bir şey gelirse yerimi kime bırakırım, sana bırakırım!' Mahalleye inmişler, bakmışlar bir evin ışığı yanıyor, 'hele git içeri bak bakayım ne yapıyorlar, kimse var mı yok mu?' Oğlan gidip bakmış, 'baba' demiş, 'birkaç delikanlı oturmuş askerlik anılarını anlatıyorlar', 'iyi oğul haydi biz gidelim çünkü bunların askerlik anıları 3 gün 3 gece sürer, bize buradan birşey çıkmaz' deyip gitmişler. Şimdi sen de 19 gün askerlik yapacaksın, 3 gün 3 gece anlatırsın artık yandık valla'

İşte asker İdo Tatlıses - Resim : 1

İdo Tatlıses, uzun süredir Yasemin Şefkatli ile aşk yaşıyor.