İşte MasterChef Serhat'ın nişanlısı! Aşk pozları mest etti!

MasterChef Türkiye'de finale sayılı günler kala son 5'e kalan yarışmacılar da bir hayli merak konusu oldu. İşte bu isimlerden olan Serhat Doğramacı'yı yakından tanıyalım. MasterChef Serhat Doğramacı kimdir?, Peki MasterChef Serhat'ın nişanlısı kimdir?, İşte detaylar...

İşte MasterChef Serhat'ın nişanlısı! Aşk pozları mest etti!

Merakla izlenen MasterChef Türkiye yarışması dillerden düşmüyor. Finale sayılı günler kala son 5'e kalan yarışmacılar da bir hayli merak konusu oldu. Bu isimlerden biri de eleme potasına giren Serhat Doğramacı...

Yarışmaya başladığından bu yana sempatik tavırlarıyla diikat çeken MasterChef Serhat Doğramacı ve nişanlısı takipçileri tarafından araştırılıyor.

İşte MasterChef Serhat'ın nişanlısı! Aşk pozları mest etti! - Resim : 1

Yarışmanın bitiminden sonra evlenecekleri konuşulan Serhat ve nişanlısı mercek altına alındı.

Peki MasterChef Serhat'ın nişanlısı kimdir?

Yarışmaya nişanlısının ısrarı katıldığını daha ilk elemelerde anlatan Serhat evlilik için gün sayıyor. 23 yaşındaki Serhat Doğramacı nişanlısıyla verdiği aşk pozlarıyla büyüledi. 

İşte MasterChef Serhat'ın nişanlısı! Aşk pozları mest etti! - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde Serhat'ın nişanlısının babasının vefat ettiği ortaya çıkmıştı. Porgramda göz yaşlarını tutumayan Serhat'ın nişanlısı da bir merak konusu olmuştu.

 Çok fazla paylaşım yapmayan Serhat'ın en çok yorum ve beğeni alan pozları ise nişanlısı ile olanlar...

İşte MasterChef Serhat'ın nişanlısı! Aşk pozları mest etti! - Resim : 4

Sehat takipçilerinden dua istemişti

"Nişanlımın babasını, kayınpederimi 14.09.2020 tarihinde kaybettik. Kelimelerle ifade edilemeyecek iyilikte bir kalbe sahipti. Dünya tatlısı ve mükemmel bir insandı. Onun için lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Ya dünya iyileşmeli yada iyi insanlar dünyaya gelmemeli."

Serhat Doğramacı kimdir?

MasterChef Türkiye 2020 programına İstanbul'dan katılıyor. Yaklaşık 10 yıldır bu mesleğin içinde olduğunu söyleyen Doğramacı geçen sezonun yarışmacılarını beğenmediği için bu sezon katılmak istediğini belirtmiş ve çok konuşulmuştu.