İşte insanlığın sona erdiği an! Kalpsizlerin ölüme terk ettiği hayvanın meyve yediği anlar boğazları düğümledi

Sosyal medyada gündem olan video, izleyenlerin içini acıttı. Kötü niyetli insanlar tarafından ağlar ve tellerle bağlanarak ölüme terk edilen küçük maymunun kurtarıldığı video, bazı insanların ne kadar acımasız olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Küçük maymunun titreyerek kurtarılmayı beklediği anlar, "Hala iyi insanlar var" dedirtti.

İşte insanlığın sona erdiği an! Kalpsizlerin ölüme terk ettiği hayvanın meyve yediği anlar boğazları düğümledi

Tellerle ve ağlarla bağlanan küçük bir maymunun korku içinde titreyerek kurtarıldığı anlara ait video, sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Ölüme terk edilen küçük maymunun kurtarıldığı görüntüler, izleyenleri hem üzdü hem de sevindirdi. 

İşte insanlığın sona erdiği an! Kalpsizlerin ölüme terk ettiği hayvanın meyve yediği anlar boğazları düğümledi - Resim : 1

TİR TİR TİTRİYORDU

O anlara ait görüntüler yürek burktu. Kurtarıldığı düşündüğü halde hala insanlardan korkan küçük maymun tir tir titremeye devam etti. Kurtarıcısı küçük maymunu nazik hareketlerle bağlandığı tel ve ağlardan kurtarmaya çalışırken ara sıra durarak küçük maymuna sarıldı ve onu sakinleştirdi. Tüm yabancı cisimlerden kurtulan maymuna en son meyve soyup verdi. Açlıktan ölmek üzere olan küçük maymunun, meyveyi yemeye başladığı anlar, boğazları düğümledi. 

İşte insanlığın sona erdiği an! Kalpsizlerin ölüme terk ettiği hayvanın meyve yediği anlar boğazları düğümledi - Resim : 2