İşte Mourinho'nun 5 kişilik ara transfer listesi

Tottenham'ın yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun hazırladığı öne sürülen transfer listesi ortaya çıktı.

İşte Mourinho'nun 5 kişilik ara transfer listesi
Jose Mourinho

Daily Mirror'da yer alan habere göre 2022/23 sezonu sonuna kadar Tottenham ile sözleşme imzalayan Portekizli Mourinho, 5 transfer istedi.

Jose Mourinho'nun ara transfer için istediği bu oyuncuların isimleri de belli oldu.

Mourinho'nun Chelsea ve Manchester United'da da kadrosunda bulunan Nemanja Matic'in ilk isim olduğu öğrenildi. Solksjaer yönetiminde United'da fazla oynama şansı bulamayan Sırp futbolcunun Tottenham'a gelmesi bekleniyor.

Mou'nun ikinci ismi de yine tanıdık. United'da da birlikte çalıştığı Zlatan Ibrahimovic'in ilerleyen yaşına rağmen formundan bir şey kaybetmemesi Mourinho'nun da dikkatini çekti. Portekizli hoca eski öğrencisini Tottenham'da da görmek istiyor. Tek sorun Harry Kane'in buna ne diyeceği.

Juventus'ta yavaş yavaş Ronaldo'yu zorlamaya başlayan Paulo Dybala da Mou'nun listesinde. Arjantinli futbolcunun İtalyan ekibinden ayrılacağı sık sık konuşuluyor. Tottenham'ın bunu gerçekleştiren takım olması kimseyi şaşırtmayacak.

Sporting Lizbon'dan hangi büyük takıma transfer olacağı merak konusu olan Bruno Fernandes'i de gözüne kestiren Mourinho, Portekizli olmanın avantajıyla bu transferi devre arasında bitirmeye kararlı.

Mou'nun listesindeki 5. isim ise Nathan Ake. Başarılı defans oyuncusu yüksek potansiyeliyle Portekizli teknik direktörün dikkatini çekti.