İşte Türkiye'nin Ermenistan maçı ilk 11'i! Kalede kim var?, Arda Güler oynuyor mu? Golcümüz kim olacak? Kuntz'un kadrosu belli oldu!

A Milli Futbol Takımımız, yarın akşam deplasmanda Ermenistan ile karşılaşacak. Milli takımımızın bu karşılaşma öncesi ilk 11'i belli oldu. İşte teknik direktörümüz Stefan Kuntz'un kadrosu...

İşte Türkiye'nin Ermenistan maçı ilk 11'i! Kalede kim var?, Arda Güler oynuyor mu? Golcümüz kim olacak? Kuntz'un kadrosu belli oldu!

Ay-yıldızlılar, deplasmanda Ermenistan’ı mağlup ederek eleme gruplarına galibiyetle başlamak istiyor. Bu maçın ardından 28 Mart Salı günü Bursa’da Hırvatistan’ı konuk edecek milliler, ilk pencereyi kayıpsız geçmek amacında. 

Ermenistan maçı öncesinde kadrodaki golcülerin formda olması A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’u memnun ederken; Alman teknik adam, takımlarımda formda bir dönemden geçen Cenk Tosun, Enes Ünal ve Umut Nayir arasından tercihini yapacak.

Kaleyi son zamanların formda ismi Mert Günok’a emanet etmesi beklenen Kuntz, savunmada Ozan Kabak, Merih Demiral ve Çağlar Söyüncü’yü görevlendirecek. Kanat beklerde Zeki Çelik ve Ferdi Kadıoğlu’nun görev alması, orta sahanın ortasında ise Orkun Kökçü ve Hakan Çalhanoğlu’nun forma giymesi bekleniyor.

Stefan Kuntz, hücum üçlüsünü ise Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu ve Cenk Tosun’dan oluşturacak.

Millilerin Ermenistan karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Mert Günok - Ozan Kabak, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Zeki Çelik, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Ferdi Kadıoğlu, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Cenk Tosun.