İtalyan sevgilisiyle karantinadan çıkan Şeyma Subaşı’nın neden gözleri doldu?

İtalyan sevgilisi Guido Senia ile karantinadan çıkan Şeyma Subaşı’nın neden gözleri doldu?

Geçen haftalarda İsrail’den gelen İtalyan sevgilisi Guido Senia ile 14 günlük karantina kuralına uymadan bir partiye katılan Şeyma Subaşı eleştiri oklarına hedef olmuş ve Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülmüştü. Koronavirüs testi sonuçları negatif çıkan çift, 14 gün dışarı çıkmama şartıyla eve gönderilmişti.

Şeyma Subaşı karantina süresi dolduktan sonra sevgilisiyle Kuruçeşme’de alışverişe çıktı ve fotoğraf paylaştı. Subaşı fotoğrafının altına şunları yazdı:

“17 gün sonra ilk defa dışarı çıktım arkadaşlar, eldivenlerim ve maskemle yemek alışverişi yapıp eve döndüm. Lütfen birazcık daha dişimizi sıkalım ve evde kalalım. Evet, bunu ben sizlere söylüyorum ve bir süre daha söylemeye devam edicem. Evde kalalım Türkiye lütfen.”
Eldivenlerini ve maskesini takarak koronavirüse karşı önlem alan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle beraber doldurduğu poşetleri aracına gönderdi. Subaşı’nın cipi marketin kapısına sıfır yaklaştırıldı. Şeyma subaşı kapıda muhabirlerin kendisini beklediğini görünce çok mutlu oldu. Bu sırada Guido Senia muhabirlerin videosunu çekti. Karantina günlerinde tik tok için paylaştığı videolar çok konuşulan Subaşı, bu durumun sevgilisiyle arasında gerginliğe neden olduğunu itiraf etti. Ünlü sosyal medya fenomeni, babası Acun Ilıcalı’nın Dominik’e götürdüğü kızı Melisa’dan ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kaldığını söylerken gözleri doldu. Subaşı, İtalyan sevgilisinin Türk yemeklerini bilmediğini anlattı. Şeyma Subaşı, koronavirüs salgını konusunda İtalya ve İspanya’ya göre Türkiye’nin durumunun daha iyi olduğunu ifade etti. Daha sonra İtalyan sevgilisiyle evinin yolunu tutan subaşı, kendisini görüntüleyen muhabirlerin fotoğraflarını çekti. Guido Senia, muhabirlerin videosunu daha sonra 116 bin takipçisinin olduğu sosyal medya hesabından “17 gün sonra ilk defa yemek alışverişine çıkıyorum. Sanırım bizi özlediniz” notuyla yayınladı.