İtalyanlar korona virüsü hiçe saydı! Can Yaman 2 milyon 700 bin TL kazandı...

Reklam filmi çekimi için Roma’ya giden Can Yaman'a sevgi gösterisinde bulunan İtalyanlar korona virüsü nasıl hiçe saydı? Ünlü oyuncu reklam kampanyasından ne kadar para kazanacak?

Rol aldığı diziler sayesinde özellikle İtalya ve İspanya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, Roma’da ünlü bir makarna markasının reklamında oynadı. Reklam filmini İtalya’da yaşayan dünyaca ünlü yönetmenimiz Ferzan Özpetek çekti. Yakışıklı oyuncu 4 reklam filmi için 300 bin euro yani yaklaşık 2 milyon 700 bin TL aldı. Çekilen ilk film ocak sonunda yayınlanacak.

Öte yandan bugün Türkiye’ye dönmesi beklenen Can Yaman’ın Roma’da kaldığı otelin önünde yine izdiham yaşandı. Ünlü oyuncu sevenlerini kırmayıp selam vermek için kapının önüne çıktı. Ancak yaman bir anda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının arasında kaldı. Kalabalığa polis müdahale etti. İtalyan fanlar Can Yaman sevgisi yüzünden korona virüsü bile hiçe saydı.

Bu arada bir yandan da İtalya’da bölüm başına 80 bin euro alacağı Sandokan adlı diziye hazırlanan ünlü oyuncu, yapımcısı Luka Bernabei ile de bir araya gelme fırsatı buldu.