İyi Günde Kötü Günde 5. Bölüm izle

İyi Günde Kötü Günde dizisinin 5. bölümü Star TV ekranlarında yayınlandı. 10 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte İyi Günde Kötü Günde dizisinin 5. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

İyi Günde Kötü Günde 5. Bölüm izle

İyi Günde Kötü Günde dizisinin 5. bölümü Star TV ekranlarında yayınlandı.

İyi Günde Kötü Günde 4. Bölümde ne olmuştu?

Leyla, Sarp’ın sahte iş teklifi oyununu ortaya çıkartmıştır. Artık eskisinden de güçlü ve kararlıdır. Sırf Sarp’a inat Melisa ile onlara yeryüzünün gördüğü en güzel düğünü yapacaktır. Sarp da Leyla’nın bu hamlesine karşılık vermekte geç kalmaz. Leyla’nın gitme kararıyla, Sarp’ta Melisa ile birbirlerine ne kadar aşık olduklarını gösterme planı yapar. Sarp’ın annesi Perihan, Leyla’yı nereden tanıdığını anlamaya çalışmaktadır. Bu yüzden devamlı Leyla ile görüşmek ister. Sarp her seferinde bir bahane bulup ikiliyi bir araya getirmemeye çalışır. Bu bahanelerden biri de tadım yapmak için hep beraber üniversiteden arkadaşı Ediz’in bağ evine gitmektir.Leyla, Sarp ve Melisa başlarına ne geleceklerini bilmeden bağ evine doğru bir yolculuğa çıkarlar.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 5. BÖLÜMÜ İZLE

İyi Günde Kötü Günde dizisinin 5. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

İyi Günde Kötü Günde'nin konusu

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen)… Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözmeye çalıştıkça işin içinden çıkmak imkansız hale gelir.