Akşener'den vatandaşın ''Mansur Yavaş'ı aday yapın'' talebine yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Burdur'un Yeşilova ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşma sırasında kalabalıktan sıyrılan bir kadın vatandaş "Mansur Yavaş'ı aday yapın" diye seslendi. Akşener'in yanıtı ise bir hayli dikkat çekiciydi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı seçimleri için adayını henüz açıklamayan '6'lı masa'nın ve muhalefetin adaylık tartışmalarında önde gelen isimlerinden biri. Seçimlerde cumhurbaşkanlığına değil, başbakanlık koltuğuna talip olduğunu üstüne basa basa vurgulayan İYİ Parti lideri Meral Akşener'e bugün "Mansur Yavaş'ı aday yapın" talebi geldi...

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Burdur'a gelen Akşener, Yeşilova ilçesine geçerek Cumhuriyet Meydanı'nda konuşma yaptı. Akşener buradaki konuşması sırasında elindeki mikrofonu vatandaşlara uzattı. Söz alan bir vatandaş, Meral Akşener'e "Mansur Yavaş'ı aday yapın" şeklinde bir talepte bulundu.

"Tamam, söyledim"

Vatandaşın talebini dinleyen Meral Akşener'in karşılık olarak gülümsediği ve gönül selamı verdiği görülürken "Tamam, söyledin" şeklinde yanıt verdiği duyuldu.

Akşener, daha sonrası konuşmasına sonlandırıp otobüsüne bindi.