İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan Bingöl'de vatandaşa küfür

İYİ Partili Lütfü Türkkan, Meral Akşener ile birlikte katıldığı Bingöl gezisi sırasında tepki gösteren bir vatandaşla önce konuştu, ardından küfür etti. Türkkan'ın sözleri karşısında şoke olan vatandaş, polis tarafından uzaklaştırıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyareti sırasında öfkeli bir vatandaş tepki gösterdi. Akşener'in yanında bulunan Lütfü Türkkan, korumalar ve polis tarafından olay yerinden uzaklaştırılan adamın yanına gittikten sonra boynuna sarıldı ve bir süre dinledi.

Öfkeli vatandaşın isyanının devam etmesinin ardından küfür eden Lütfü Türkkan olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaşadığı olay karşısında adeta şoke olan vatandaş ise "Sen bana nasıl küfredersin" diyerek tepki gösterdi.

Akşener'e tepki gösterinde Lütfü Türkkan küfretti

Akşener'in esnaf ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.

Polis ekiplerine Türkkan'ın kendisine küfrettiğini söyleyen tepkili vatandaş, güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı. Programını sürdüren Akşener, temasları kapsamında Genç ilçesine geçerek Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.