Çocuklarını benzin döküp yakmaya çalıştı! Sebebi belli oldu

İzmir'de bir şahıs iki çocuğunun üzerlerine benzin dökerek kendisiyle birlikte yakmaya çalıştı. Korku dolu anlar yaşanmasına neden olan kişinin seyyar balıkçılık yapmasına izin verilmediği için bu eyleme kalkıştığı öğrenildi. Şahsı, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü ikna etti.

Olay, bugün öğle saatlerinde Ilıca Mahallesi Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede seyyar olarak balık satıcılığı yapan R.E., şikayet üzerine zabıta ekiplerinin para cezası kesmesine sinirlendi. Bunun üzerine R.E., yanında bulunan iki çocuğu ve kendisinin üzerine benzin döktü.

Çocuklarını benzin döküp yakmaya çalıştı! Sebebi belli oldu - Resim : 1

Kimseyi kendisine yaklaştırmadı
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Savaş Şimşek de olay yerine geldi. Elinde sallama olarak tabir edilen döner bıçağı da bulunan saldırgan, kendisine yardım etmek isteyenleri çevresine yaklaştırmadı.

Çocuklarını benzin döküp yakmaya çalıştı! Sebebi belli oldu - Resim : 2

İlçe Emniyet Müdürü ikna etti
Saldırganın bulunduğu bölge polis ekipleri tarafından güvenlik çemberine alınırken R.E., uzun uğraşlar sonucu Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Savaş Şimşek tarafından ikna edildi. 4 çocuk babası olduğu öğrenilen R.E. hakkında işlem yapılmadığı, Narlıdere Kaymakamlığı tarafından da yardım sağlanacağı belirtildi.