Yer: İzmir... Anaokulunda dehşet!.. Henüz 2.5 yaşında!.. Annesi apar topar hastaneye götürdü!

İzmir'deki anaokulunda meydana gelen olay sosyal medyaya bomba gibi düştü... İddiaya göre 2.5 yaşındaki M.D'nin aynı sınıftaki 2 çocuk tarafından feci şekilde dövüldüğü öne sürüldü.

Yer: İzmir... Anaokulunda dehşet!.. Henüz 2.5 yaşında!.. Annesi apar topar hastaneye götürdü!

Yeniasır'ın haberine göre özel bir anaokulda 2.5 yaşındaki kız çocuğunun ağzından kan geldiğini öğrenen anne kızını hızla hastaneye götürdü. Vücudunda şişlik ve morluklar oluşan M.D'yi darp edenlerin, kamera kayıtlarında aynı sınıftaki 3 yaşında biri kız iki çocuk olduğu ortaya çıktı. Anne D.Ş. avukatı Tansel Akdoğan aracılığıyla 15 dakika boyunca çocukları yalnız bırakan öğretmen, anaokulu yöneticileri ve kızını feci döven çocukların velileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Anne D.Ş. 15 Kasım'da 15.45 civarında kızının anaokulundan bir öğretmen tarafından arandı. Kızı M.D'nin kanlı şekilde kustuğu söylendi. Apar topar okula giden D.Ş, kızını Tepecik Eğitim Hastanesi'ne götürdü. Minik M.D'yi muayene eden doktorlar, küçük kızın başında şişlikler, kulağı, yanağı ve bacağında ise morluk tespit ederek 'darp edildiğini' annesine bildirdiler.

Kamera kayıtlarını kendisinin de izlediğini ifade eden anne D.Ş şunları söyledi...

"Öğretmen odadan çıktığı anda 3 yaşındaki erkek çocuğu kapıya giderek gözcülük yapıyor. 3 yaşındaki kız çocuksa uyuyan kızıma vurmaya başlıyor. Kafasının üzerine çıkıp zıplıyor. Sonra diğer erkek de gelince ikisi birlikte vurmaya başlıyor. Kızım 15 dakika şiddet görüyor ama odada hiç öğretmen yok. Kızım ellerinden zor kurtulmuş, ölse bunun hesabını kim verecekti?" dedi. Avukat Tansel Akdoğan, "Uyku odasında bir gözetmen bulundurulması zorunluyken çocuklar yalnız bırakılmış. Anaokulu yöneticilerinin ihmali inanılmaz. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız"