İzmir'de feci kaza! 4 araç birbirine girdi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 3 otomobil ile 1 kamyonet birbirine girdi. Feci kazada 5 kişi yaralanırken, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

İzmir'de feci kaza! 4 araç birbirine girdi

Dedebaşı Mahallesi Anadolu Caddesi'nde meydana gelen olayda, Karşıyaka yönünden Bayraklı istikametine gitmekte olan M. Ö., idaresindeki otomobil, aynı istikamete gitmekte olan C. K., yönetimindekiotomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan M. Ö., idaresindeki araç park halindeki otomobil ve kamyonete çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, 112 Acil Sağlık ve 110 ekipleri sevk edildi.

Kaza neticesinde yaralan M. Ö., A. K., B. B., D. K., ve C. A., ambulanslara alınarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Öte yandan, kaza nedeniyle trafik bir süreliğine aksarken, olay yerine çağırılan çekici yardımıyla araçlar bulundukları yerden kaldırıldı. Trafik akışı normale dönerken, polis ekiplerince kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.