Jennifer Lopez, nişanlısı ile tartışırken böyle görüntülendi!

Jennifer Lopez, nişanlısı Alex Rodriguez ile arabanın içinde tartışırken görüntülendi. Lopez'in gözyaşlarına boğuldu.

Jennifer Lopez, nişanlısı ile tartışırken böyle görüntülendi!

Jennifer Lopez, nişanlısı Alex Rodriguez ile arabanın içinde tartışırken görüntülendi. Lopez'in Rodriguez'in telefonuna bakarak gözyaşlarına boğuldu.

Jennifer Lopez, nişanlısı ile tartışırken böyle görüntülendi! - Resim : 1Jennifer Lopez geçtiğimiz yıl şubat ayında eski beyzbolcu Alex Rodriguez ile nişanlanmıştı. Çift spor salonuna giderken ilk kez kavga ederken görüntülendi. Otomobilde Rodriguez'in telefonuna bakarak yaptığı açıklamalarla ikna olmayan Lopez, gözyaşlarına boğuldu.

Jennifer Lopez, nişanlısı ile tartışırken böyle görüntülendi! - Resim : 2

Lopez, yaşlı gözlerini büyük çerçeveli gözlüklerle gizledi. Dünyaca ünlü şarkıcının nişanlısı tarafından aldatıldığı iddia edilmişti.

Jennifer Lopez, nişanlısı ile tartışırken böyle görüntülendi! - Resim : 4Aldatma iddiasının sahibi ise tıpkı Alex Rodriguez gibi eski beyzbol oyuncusu olan Jose Canseco. Çiftin nişan haberinden sadece 48 saat sonra yaptığı açıklamada Canseco sosyal medya hesabından "Alex, Jennifer'ın arkasından oyun çeviriyor, onu aldatıyor" açıklamasını yapmıştı.

O sırada Bahama'da tatilde olan çiftten ise aldatma iddialarına herhangi bir açıklama gelmedi. Lopez ve Rodriguez bu görüntüleri aldatma iddialarını tekrar ortaya çıkardı.