Karısı gizlice çekmiş!

Dünyanın en ünlü yıldızları arasında yer alan ikilinin boşanma davasında skandal bir fotoğraf daha paylaşıldı. Amber Heard'ün Johnny Depp'in uygunsuz fotoğraflarını gizlice çektiği ortaya çıktı. Şiddet uygulandığını iddia eden Heard'ün bir skandalı daha ortaya çıktı.

Karısı gizlice çekmiş!

Jhonny Depp ile Amber Heard'ün İngiltere’nin başkenti Londra’da devam eden davada bugün uluslararası kamuoyunun gündemine oturan bir dizi olay yaşandı… Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’ü dövdüğüne dair iddialara karşı başlatılan “iftira” davasında sıcak gelişmeler yaşandı.

Bugün Londra’daki duruşmada Heard’ün evlilik sırasında “asıl şiddet uygulayan taraf” olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. 34 yaşındaki Heard’ün ilişkileri sırasında Depp’in fotoğraflarını gizlice çektiği ortaya çıktı.

Depp’in bir kanepede uyurken çekilmiş bir fotoğrafı mahkemede delil olarak sunulurken, “Depp’in üzerine bir kova dondurma dökülmüş vaziyette uyurken, Amber Heard sadece ünlü oyuncunun ne kadar aciz olduğunu göstermek için fotoğraf çekti. Bu bizimle paylaştığı tek fotoğraf, başkaları da olabilir” denildi.

Mahkemede, Heard’ün Depp’e, “Şu haline bak, neye döndün. Ne kadar acınası haldesin” dediği belirtildi.