Jolly: İptal taleplerinin yüzde 100’ü bu ay tamam!

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, pandemi döneminde gerçekleştirilen rezervasyon iptal taleplerinin bu ay tamamlanacağını bildirdi.

Jolly: İptal taleplerinin yüzde 100’ü bu ay tamam!

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly’nin 2021 Erken Rezervasyon Kampanyası’na ilişkin düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iptal taleplerinin yüzde 100’ünü bu ay tamamlamış olacaklarını söyledi. Vardar, geçen seneki erken rezervasyon talebini günlük sayılarda yakaladıklarını vurguladı.

Vardar, toplam misafirin yüzde 53’ünü ödemelerini başka bir tatilde kullanmak üzere kendilerinde kalmasına ikna ettiklerini, yüzde 47’sinin ise iade sürecini sağlıklı şekilde yönettiklerini ve gereken sorumluluklarını yerine getirdiklerini anlattı.

 'Avrupa fiyatlarının altındayız'

Vardar, Macaristan’da 6-7 oteli sadece kendi şirketlerinin doldurduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: Döviz artışıyla, otellerdeki 2019 doluluklarının artmasıyla, Türk misafir uygun fiyatlara tatil yapamaz hale geldi. Otellerle konuştuğumuzda 'biz sana bu desteği bu sene veririz ama bir dahaki sene Türk misafire en uygun şartlarla fiyat vereceksin' diyoruz. Kampanya fiyatlarımız Avrupa fiyatlarının altında. Türk misafir bugünden şubata kadar muhakkak satın almasını yapsın, zaten gitmezse yüzde 100’ünü iade alıyor."

Mete Vardar, 2021 hedefleri için 2019 planlaması üzerinden gideceklerini ifade ederek, "2019'daki kişi sayısını tutturmayı, 2019'daki kişi sayısının üzerine de yüzde 17-23 ciro artışı hedefi koyduk. 2019 rakamlarının üzerine şu anki erken rezervasyon fiyatlarında yaklaşık yüzde 10-20 arasında zam oldu. Yeni ve özel ürünler de kattık." diye konuştu.