Jorge Jesus, Fenerbahçe yönetimini ikiye böldü! Ali Koç savundu, yöneticiler kazan kaldırdı!

Fenerbahçe’de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Teknik Direktör Jorge Jesus’un durumu belirsizliğini koruyor. Başkan Ali Koç, Jesus’la yola devam etmek isterken bazı yöneticilerin Portekizli teknik adamın başarılı olmadığını ifade ederek devam edilmemesi görüşünde.

Jorge Jesus, Fenerbahçe yönetimini ikiye böldü! Ali Koç savundu, yöneticiler kazan kaldırdı!

Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında evinde konuk ettiği İstanbulspor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada önemli bir şansı kullanamadı. Maçın ardından Teknik Direktör Jorge Jesus’un taraftarlara yönelik tepkisi ile olayı bambaşka bir noktaya taşıdı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jesus’un durumu belirsizliğini korurken Başkan Ali Koç ve yöneticilerin bu konudaki görüşleri belli oldu.

Jorge Jesus, Fenerbahçe yönetimini ikiye böldü! Ali Koç savundu, yöneticiler kazan kaldırdı! - Resim : 1

ALİ KOÇ, JESUS'LA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Takvim’in kulübe yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre Ali Koç, Jesus ile yola devam edilmesi yönünde görüş belirtti, bazı yöneticiler ise bu duruma karşı çıktı.

Başkan Ali Koç’un yöneticileriyle yaptığı toplantıda, "Jorge Jesus çok kariyerli ve iyi bir teknik adam. Takımı, kulübü ve ligi artık çok iyi tanıyor. Bu sezon ligdeki sonuç ne olursa olsun ben kendisiyle devam edilmesi taraftarıyım. Gelecek sezon çok daha rahat ve başarılı bir sezon geçireceğinden eminim" dediği belirtildi.

Jorge Jesus, Fenerbahçe yönetimini ikiye böldü! Ali Koç savundu, yöneticiler kazan kaldırdı! - Resim : 2

YÖNETİCİLER BAŞARISIZ BULUYOR

Buna karşın yöneticilerin çoğunluğu ligde bu kadar geride olunmasının sebebi olarak Jesus'u gösterdi ve başarılı olmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin, Jesus ile ilgili kesin kararını sezon bittiğinde ya da sezon bitmeden hemen önce vermesi bekleniyor.