Julia Roberts ve Jennifer Aniston "beden değiştirerek" izleyiciyle buluşacak

Dünyaca ünlü oyuncular Julia Roberts ve Jennifer Aniston, bir komedi filminde bir araya geliyor. İkilinin, beden değiştiren iki karakteri canlandıracağı duyuruldu.

Julia Roberts ve Jennifer Aniston "beden değiştirerek" izleyiciyle buluşacak

90'lı yılların ikonik oyuncuları Julia Roberts ve Jennifer Aniston yeni bir komedi filminde bir araya geliyor. İkilinin rol alacağı filmi Max Barbakow yazıp yönetecek. 

Barbakow, Andy Samberg'in başrolünde yer aldığı Palm Springs adlı filmiyle tanınıyor.

NTV'nin haberine göre, Barbakow'un yıldız isimleri bir araya getirdiği yeni filminin adı henüz belli değil ve konusu da hâlâ bilinmiyor, ancak filmin, iki karakterin beden değiştirmesi temasını merkeze alacağı öğrenildi.

Julia Roberts ve Jennifer Aniston "beden değiştirerek" izleyiciyle buluşacak - Resim : 1

OYUNCULAR VE LUCKYCHAP YAPIM ŞİRKETİ ÜSTLENİYOR

Filmin ortak yapımcılığını başrol oyuncuları Roberts ve Aniston ile Margot Robbie'nin LuckyChap adlı yapım şirketi üstlenecek.

Hem Barbie hem de Asteroid City filmiyle iki Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie, aynı zamanda Saltburn ve Promising Young Woman filmlerinin de yapımcılığını yürütüyor.

Julia Roberts son olarak, başrolünü George Clooney ile paylaştığı romantik komedi "Ticket to Paradise" filmiyle izleyici karşısına çıktı.

Julia Roberts ve Jennifer Aniston "beden değiştirerek" izleyiciyle buluşacak - Resim : 2

ANİSTON'IN "MURDER MYSTERY" DEVAM FİLMİ BU YIL YAYINLANACAK 

Jennifer Aniston ise "The Morning Show" dizisine devam ediyor. 2019 yılında Adam Sandler'la birlikte rol aldıkları "Murder Mystery"nin devam filmi de bu yıl dijital platformda yayınlanacak.

Julia Roberts ve Jennifer Aniston'ı bir araya getiren ve büyük ilgi uyandırması beklenen film için birkaç stüdyo ve yayıncı teklif yarışına girmişti fakat sonunda filmin haklarını Amazon Studios aldı.