Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hastaneye yattı!

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hastaneye yattı. İşte ayrıntılar...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hastaneye yattı!

Uzun yıllardır kaçış sendromu ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil, rutin tedavisi için hastaneye yattı. Tedavisi sırasında canlı yayın açan Erbil, takipçilerinin sorularını yanıtladı.

İşte Erbil'in açıklamaları

"16 şişe serum alıyorum"

"Ben yine hastanedeyim. Çok tanıdık bir ortam. Korona testi yaptırdım yine. Yaptırmadan tedaviye başlamıyorlar. Dün öğlen saatlerinde geldim. 16 şişe serum alıyorum. Tam 20 yıldır... Kiloya göre, 77 kiloyum. Bütün hayır dualarınıza teşekkür ediyorum. Zaten sayenizde iyileştim. Gece az uyudum. Bizdeki sağlık hizmeti hiçbir yerde yok. Benim bu klasik hastalığım var ya, Amerika'da atak geldi. Hemen acile gittik. Bekletiyorlar... Onlar beni içeri alana kadar benim atak geçti. Tüm sağlıkçılarımıza buradan şükranlarımı sunuyorum. Başta benim profesör ablam olmak üzere... Benden küçük ama saygıdan abla diyorum."

"Bizim Fenerbahçeli olmama gibi bir şansımız yok"

"Annem bana hamileyken, sancısı tutuyor ve onu hastaneye Mehmet Ali götürüyor. Hastanede ben doğuyorum ve babam adımı Mehmet Ali koyuyor. Bizim Fenerbahçeli olmama gibi bir şansımız yok..."

Erbil, canlı yayına katılmak için istek gönderen erkek takipçilerini reddetti.

"Şiddet olaylarının arttığı bir ülkede erkeklere prim veremem. Kusura bakmayın. Ben erkeklerin haberlerinin çıkmasından bile taraf değil. Koltukları kabarıyor, prim yapıyor caniler."

Ekranlara ara veren Erbil bir de müjde verdi

"Kendimi biraz daha iyi hissedersem, televizyon programlarına başlayacağım galiba bakalım..."