Kadıköylü kadın evine bu notu asıp evini terk etti.. Önünden geçerken fark eden herkes durup saniyelerce izliyor

Kadıköy’de 5 katlı bir apartmanın en üst katında oturan Canan Coşkun isimli kiracı duvarlarında çatlaklar olduğunu ifade etti. Binanın çürük yapısını cep telefonuyla kaydederek gösteren Coşkun eski oturduğu daireye “Bu bina çürüktür” yazılı pankart asıp terk etti.

Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi'nde kiracı olarak oturan Canan Coşkun meydana gelen depremlerin ardından yaşadığı binadan korkarak evden ayrılmaya karar verdi. Coşkun 55 yıllık binanın kolonları ve duvarlarında çatlak olduğunu öne sürerek oturduğu evi boşalttı.

Kadıköylü kadın evine bu notu asıp evini terk etti.. Önünden geçerken fark eden herkes durup saniyelerce izliyor - Resim : 1

“BU BİNA ÇÜRÜKTÜR”

Coşkun evden ayrılmadan önce binanın dış cephesine 'Bu bina çürüktür' yazılı pankart astı. Coşkun sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı. Mesajında "Kadıköy Yeldeğirmeni'nde 55+ yaşındaki bir binada kiracıydım. Depreme dayanıklı olmadığı için evi boşalttım. Ev sahibi arayıp kiraya vereceğini söyledi. Kiralamaya niyetlenenler olursa Rasimpaşa Mahallesindeki yapı çürüktür" dedi. 

Kadıköylü kadın evine bu notu asıp evini terk etti.. Önünden geçerken fark eden herkes durup saniyelerce izliyor - Resim : 2

BİNA DÖKÜLÜYOR

Apartman sakinlerinden Selen Şenocak, Canan Coşkun'un evin halini gösteren bir video çektiğini belirterek, "Binanın kolonlarında dökülme var. Kolona dokunuyor kolon içten çürümüş, dökülmeye başlıyor. İçindeki demirler görünüyor, onlar da çürümüş. Bir de beton içinde deniz kabuğu görüyor. Bu nedenle bu afişi asmış" diye konuştu.   Ev sahibi ise konuyla ilgili açıklama yapmak istemedi.