Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın yeni saç stili

Geçtiğimiz sezonlarda FOX TV ekranlarında yayımlanan Kadın dizisinde Şirin karakterine hayat veren Seray Kaya, yeni saç stiliyle hayranlarının beğenisini kazandı.

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın yeni saç stili

Reytingleri alt üst eden Kadın dizisinde Şirin karakteriyle her bölümde oyunculuğuna ayrı övgüler alan Seray Kaya, şimdilerde sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Son olarak ise Seray Kaya, Instagram hesabından yeni saç stilini sevenleriyle paylaştı hatta Kaya, sevenleri için birkaç paylaşım yaparak kısa saçlarını alışmalarını sağladı. 

Saçlarını yeniden kısacık kestiren Seray Kaya, "Selam kısa saç" diyerek hayranlarına duyurdu. Güzel oyuncunun takipçileri bu paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni yağdırdı.

Kaya'nın takipçileri kıvırcık uzun saçlara alışmış olsa da başarılı oyuncunun yeni halini de garipsemedi ve yeni imajına da övgüler yağdırdılar. 

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın yeni saç stili - Resim : 1

Seray Kaya kimdir?

4 Şubat 1991'de İstanbul'da doğdu. Güzellik merkezinde makyöz olarak hem çalışmış hemde eğitimini sürdürmüştür.

Lise eğitimini tamamladıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim alan Seray Kaya, ilk kez 2012 yılında yayınlanan Huzur Sokağı isimli dizide canlandırdığı Rezzan karakteri ile kameraların karşısına geçti.

Birçok ünlü markanın reklam yüzü de olan Seray Kaya, bugüne kadar Evli ve Öfkeli, Rengarenk, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.

2016 yılında “Gülümse Yeter” dizisinde Gül karakterini canlandırdı. 

Son olarak Fox Tv'de yayınlanmakta olan Kadın dizisinde Şirin Sarıkadı karakterini canlandırdı. 

27 yaşındaki Seray Kaya 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.