Kadına şiddet protestosunda dayak yedi

Bursa'da karınca kıyafeti giyerek kadınlara yönelik şiddeti protesto eden bir tiyatrocu, bir vatandaşın saldırısına uğradı.

Kadına şiddet protestosunda dayak yedi

Karınca kıyafeti giyen bir tiyatrocu Bursa sokaklarında kadına yönelik şiddeti protesto etmek dolaşmaya başladı. "Kadınlara kalkan eller kırılsın, Varsa bir adın sebebidir o kadın, Gücün sözüne değil, sözün gücüne inan' yazan pankartlar açan tiyatrocu, daha sonra bu pankartları vatandaşları dağıttı. Tek kişilik protestosu sırasında bir vatandaşın saldırısına uğrayan tiyatrocu neye uğradığını şaşırdı.

Bursalı tiyatrocu, giydiği karınca kostümü ile kadınlara yönelik şiddeti protesto etmek isterken,  yaptığının toplumu rencide etmek olduğunu savunan bir vatandaşın saldırısına uğradı.

Protestosunu izin alarak gerçekleştirdiğini belirten tiyatrocu Bahtiyar Keskin, birçok vatandaş tarafından destek gördüğü sırada uğradığı saldırıya anlam veremedi. Bahtiyar Keskin ile vatandaş arasında kısa bir arbede yaşandı. Çevredeki vatandaşların gösterdiği tepki üzerine saldırgan vatandaş oradan uzaklaştı.