"Atılan her gol kadına şiddete karşı"

Kadına şiddete karşı farkındalık yaratmak için karşı karşıya gelen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde tarihi skor ortaya çıktı. Fenerbahçe, rakibini 7-0 yenerken, GS TV spikerinin sözleri maçın özeti oldu: "Atılan her gol kadına şiddete karşı"

"Atılan her gol kadına şiddete karşı"

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin kadın futbol takımları, kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak için dostluk maçında karşılaştı. Nef Stadyumu’ndaki karşılaşma Fenerbahçe'nin 7-0'lık üstünlüğü ile son buldu.

İki takım arasındaki rövanş maçı, 2022 yılında belirlenecek bir günde Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

GOLLER PEŞ PEŞE

Karşılaşmada Galatasaray henüz 5. dakikada gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kalırken, Fenerbahçe bulduğu peş peşe gollerle farkı 2'ye yükseltti.

FİSHLEY'DEN HAT-TRİCK

Fenerbahçe'de Shameeka Fishley, ilk yarıda hat-trick yapmayı başardı. Takımın diğer gollerini ise Berdan Bozkurt ve Kennya Kinda Esther Cordner kaydetti. 

"BUGÜN GOLLER..."

GS TV Spikeri Ebru Gürsoy: "Ezeli rekabet, ebedi dostluk diye buna denir. Skor tabelası 7-0 Fenerbahçe lehine gösteriyor olsa da bugünkü goller Galatasarayımızın NEF Stadı'nda kadına şiddete karşı atıldı" sözleri sosyal medyada defalarca paylaşılırken, 'maçın özeti' olarak tarif edildi.