Kadının kafasında aniden boynuzlar çıkmaya başladı! Dünya genelindeki doktorlar alarmda, kimse sırrını çözemiyor

Hindistan'da akılalmaz bir hastalık baş gösterdi. 60 yaşındaki Mimiya Bai Kori’nin kafasında sebebi bilinmeyen boynuzlar çıktı. Hastanelere defalarca başvuran kadın, doktorların bile hastalığı çözemediğini belirtti.

Kadının kafasında aniden boynuzlar çıkmaya başladı! Dünya genelindeki doktorlar alarmda, kimse sırrını çözemiyor

Dünyada eşi benzerine rastlanmayan hastalık Hindistan’da 60 yaşındaki Mimiya Bai Kori’de görüldü. Kori kafasında sebebi bilinmeyen boynuzların çıktığını ve bu boynuzların  dayanılmaz acılara sebep olduğunu vurguladı.

 Kadının kafasında aniden boynuzlar çıkmaya başladı! Dünya genelindeki doktorlar alarmda, kimse sırrını çözemiyor - Resim : 1

“Yalvarmadığım kimse kalmadı”

Mimiya Bai Kori, "dayanılmaz ağrılara" sebep olan rahatsızlığın üç yıl önce başladığını söyledi. Başına gelenlerden bahsettiğinde çevresindekilerin ilk başta kendisine inanmadığını söyleyen Kori, boynuzlarını görenlerin şaşırdığını belirtti. Mağdur kadın “Yaşadığım fiziksel ve psikolojik acıyı kimse anlayamaz. 3 yıldır çok kötüyüm. Yalvarmadığım kimse kalmadı. Hiç kimse beni dinlemiyor. Acı çekiyorum.” İfadelerini kullandı.

Devletten yardım bekliyor

Yaşlı kadın tedavi için uzman doktorlarla görüşüyor. Kori ameliyat olması gerektiğine karar verilmesi halinde devletten yardım beklediğini ifade etti.