Kadınları dolandıran 'sahte aşık'ı sosyal medya hesabı ele verdi!

Kocaeli’de internet üzerinden iş ilanı vererek tanıştığı iki kadınla sevgili olup 45 bin TL paralarını dolandıran M.K.'yı (32) sosyal medya hesabı ele verdi. M.K. ile evleneceğini düşünen kadınlar, sosyal medya hesabı üzerinden tanışınca oyun ortaya çıktı.

Kadınları dolandıran 'sahte aşık'ı sosyal medya hesabı ele verdi!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen olayda M.K., internet üzerinden verdiği iş ilanı için arayan kadınlarla arkadaş oldu. Farklı günlerde tanıştığı iki kadın ile bir süre sonra sevgili olan M.K., ikisine de evlilik vaadinde bulundu. Ağına düşürdüğü kadınlara babasının hasta olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyleyen M.K. toplam 45 bin TL para aldı.

- Sosyal medya hesabı dolandırıcıyı ele verdi

Sevgilisinin sosyal medyadaki takipçi listesini inceleyen kadınlardan biri, listede gördüğü diğer kadına mesaj göndererek kim olduğunu sordu. Kadının M.K.’nin sevgilisi olduğunu söylemesi üzerine iki kadın da dolandırıldığını anlayarak şikayetçi oldu. İnceleme başlatan Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yapılan fiziki ve teknik takip sonrasında M.K.'yı gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen M.K. Kocaeli Adliyesine sevk edildi.