Kağıt Ev 8. Bölüm full izle

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay gibi isimlerin paylaştığı Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev’in 8. bölümü yayınlandı. Kağıt Ev dizisi 8.bölümde; Cemre, Azra ile babası arasındaki ilişkiyi öğrenir. İşte 7 Haziran 2021 tarihli Kağıt Ev 8.Bölüm..

Kağıt Ev 8. Bölüm full izle

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis, Nihal Koldaş gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu Kağıt Ev dizisinin 8. bölümü yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in, yer aldığı dizinin yapımcılığını Saner Ayar yapıyor. 7 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan Kağıt Ev dizisi 8.bölümde; Cemre evden oldukça uzaklaşıp bulunmak istemezken "Bu yaptığınızın hesabını soracağım." der. Öte yandan Mert içeride kötü anlar geçirirken karşılaştığı adam onu kurtarır. Cemre'nin kaybolması Aylin'i yıkıma uğratmıştır. Öte yandan Azra'yı saldırıdan kurtaran Cemre'nin ailesi kızlarının akıl sağlığından şüphe ederken Cemre Azra ile babası arasındaki ilişkiyi öğrenir. İşte, Kağıt Ev dizisinin 8. bölüm tek parça linki…

Kağıt Ev 7.Bölümde ne olmuştu?

Ailesinden intikam almak içi cinayeti üstlenen Mert’i kurtarmak için Aylin ve Cihan Fırtına , Bülent’e gerçekleri söyler. Ancak Mert onların ifadelerini geçersiz kılacak öyle tuzaklar hazırlamıştır ki, her ikisi de çaresiz kalır. Aylin ve Cihan’ın cinayeti Cemre işledi açıklaması üzerine Cemre herkesi daha da zor durumda bırakacak oyunlarını oynar. Cihan Bülent’e yasak aşkını itiraf etmek zorunda kalır. Bu itiraf Bülent için büyük hayal kırıklığı yaratır. Hem hocası olarak gördüğü, çok takdir ettiği Cihan hocaya hem de beğendiği, ilgi duyduğu Azra’ya olan inancı sarsılacaktır. Günlerce kızına ne olduğunu merak eden Gülüm ise İnci’nin sığındığı evde öldürülüp bir de bahçesine gömüldüğünü öğrenince delirir. Gülsüm’ün tepkisi Aylin’in canını çok yakacaktır. İtirafıyla suçlu bulunan Mert’i ise cezaevinde büyük bir sürpriz bekliyordur.

Kağıt Ev 8. Bölüm izle

Kağıt Ev 8. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kağıt Ev Konusu Nedir?

Fırtına ailesinin, 9 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun zamandır yayınlarına katıldığı 'Suçlu Peşinde' programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve karısı Aylin'i aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 9 çocuğu arasında koştururken, bu ihaneti farketmez bile.

Fakat 89 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm'ün kızı İnci'yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre'nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.

Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm'ün tek sığınağı, Fırtına ailesidir. İnci'yi göz yaşları içinde arayan bir diğer kişi de, ailenin büyük oğlu Mert'tir... Çünkü İnci, Mert'in herkesten gizlediği sevgilisidir.

Fırtına ailesi vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde sınanırken, Cihan'a tutkuyla bağlanan Azra da, zamanla bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

Kağıt Ev dizisi oyuncuları kimdir?

  • Erdal Beşikçioğlu (Cihan)
  • Nur Fettahoğlu (Aylin)
  • Tuvana Türkay (Azra)
  • Can Nergis (Bülent)
  • Nihal Koldaş (Gülsüm)
  • Helin Kandemir (Cemre)
  • Nejat Uygur (Mert)
  • Bülent Gültekin (Çetin)
  • Yaşar Üzer (Halil)
  • Bulut Teker (Melisa)
  • Tuğçe Aykut (İnci)