Kağıt Ev dizisi konu ne, oyuncuları kimler? Kağıt Ev dizisi hangi gün yayınlanacak?

Kağıt Ev dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez, Yapımcısı Saner Ayar ve yapımı O3 Medya olarak açıklandı. Kağıt Ev dizisi Star TV'de pazartesi günleri yayınlanmaya başlıyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı dizi Kağıt Ev'in konusu araştırılıyor.

Kağıt Ev dizisi konu ne, oyuncuları kimler? Kağıt Ev dizisi hangi gün yayınlanacak?

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş'ın yer aldığı Kağıt Ev dizisi heyecanla bekleniyor. Peki ,Kağıt Ev ne zaman başlıyor, hangi gün? Kağıt Ev konusu nedir, oyuncuları kimler? 
 Kağıt Ev dizisi konu ne, oyuncuları kimler? Kağıt Ev dizisi hangi gün yayınlanacak? - Resim : 1

KAĞIT EV NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kağıt Ev dizisi ilk bölümüyle 19 Nisan Pazartesi 20.00'de Star Tv'de ekrana gelecek.

Kağıt Ev dizisi konu ne, oyuncuları kimler? Kağıt Ev dizisi hangi gün yayınlanacak? - Resim : 2

KAĞIT EV KONUSU NEDİR?

Fırtına ailesinin, 3 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun zamandır yayınlarına katıldığı 'Suçlu Peşinde' programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve karısı Aylin'i aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında koştururken, bu ihaneti farketmez bile.

Fakat 16 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm'ün kızı İnci'yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre'nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.

Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm'ün tek sığınağı, Fırtına ailesidir. İnci'yi göz yaşları içinde arayan bir diğer kişi de, ailenin büyük oğlu Mert'tir... Çünkü İnci, Mert'in herkesten gizlediği sevgilisidir.

Kağıt Ev dizisi konu ne, oyuncuları kimler? Kağıt Ev dizisi hangi gün yayınlanacak? - Resim : 3

Fırtına ailesi vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde sınanırken, Cihan'a tutkuyla bağlanan Azra da, zamanla bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

KAĞIT EV OYUNCULARI KİMLER?
Erdal Beşikçioğlu (Cihan), Nur Fettahoğlu (Aylin), Tuvana Türkay (Azra), Can Nergis (Bülent), Nihal Koldaş (Gülsüm), Helin Kandemir (Cemre), Nejat Uygur (Mert), Bülent Gültekin (Çetin), Yaşar Üzer (Halil), Bulut Teker (Melisa), Tuğçe Aykut (İnci)