Kahramanmaraş dilden dile bu olayı konuşuyor! "Öldü" denilerek hastaneye götürüldü, sonrası ilginç

Kahramanmaraş’ta akıllara durgunluk bir olay yaşandı. Hüseyin Açıkgöz, Minibüsle yolculuk yaparken kalp krizi geçirmesi sonucu hareketsiz kaldı ve yolcular öldü sanıp hastaneye kaldırdı. Açıkgöz acil servisinde yapılan müdahale sayesinde hayatta kaldı.

Kahramanmaraş dilden dile bu olayı konuşuyor! "Öldü" denilerek hastaneye götürüldü, sonrası ilginç

Hüseyin Açıkgöz, işyerindeki mesaisi bitince evine gitmek için yola çıkmasının ardından minibüse bindi. Bir süre minibüste yolculuk yapan Açıkgöz, aniden fenalaştı. 54 yaşındaki adamın kafası, minibüs şoförünün omzuna düştü. Şoför ise rahatsızlanan ardından da kalbi durup, vücudu soğumaya başlayan yolcusunun hastaneye yetiştirdi.

Kahramanmaraş dilden dile bu olayı konuşuyor! "Öldü" denilerek hastaneye götürüldü, sonrası ilginç - Resim : 1

TEKRAR HAYATA DÖNDÜ

Açıkgöz’ün yapılan anjiyo sonrası kapalı 5 damarı açıldı ve sağlığına kavuşturuldu. Yaklaşık 20 dakikalık süreç sonrası hayata dönen Açıkgöz, yaşadıklarını anlattı.

Hüseyin Açıkgöz, “Bir yerde şoför olarak çalışıyordum ve akşam işim bitince eve gitmek için minibüse bindim. Ben minibüsün önünde oturuyordum ve kafam düşmüş şoförün omzuna. Minibüs şoförü beni elleyip vücudumda soğukluk hissedince, 'Bu öldü, ben bunu direkt götüreyim' demiş. Ben de son anda, 'Ölmüş bu’ dediklerini duydum, sonrasını hatırlamıyorum.