Arda Turan yardım çağrısında bulundu!

Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.4 büyüklüğünde gerçekleşen deprem sonrası eski milli futbolcu Arda Turan, sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

Arda Turan yardım çağrısında bulundu!

Acil ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.4 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi. AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi. AFAD depremin 8 ilde şiddetli şekilde hissedildiğini duyurdu.

AFAD'TAN SON AÇIKLAMA: 76 VEFAT, 440 YARALI

AFAD'tan yapılan açıklama şöyle; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman ve Malatya’da 76 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Kilis’te 440 vatandaşımız yaralanmıştır.

ARDA TURAN'DAN YARDIM ÇAĞRISI: İNSANLARIMIZIN YARDIMINIZA İHTİYACI VAR

Sosyal medya hesabından ilk önce 'Geçmiş olsun Türkiye' mesajı paylaşan Arda Turan, daha sonra İçişleri Bakanı Soylu'nun uluslararası yardım çağrısı sonrası bir mesaj daha paylaşarak şu sözlerle bir yardım çağrısında bulundu, 'Türkiye dördüncü seviye alarm durumu ilan etti. '4. seviye' alarm durumu, uluslararası yardım çağrısını kapsamaktadır. Dünyanın çeşitli yerlerinde olup bu mesajı okuyanlar... Ülkemde depremde enkaz altında kalmış insanlarımızın kurtarılmak için yardımınıza ihtiyacı var.' paylaşımında bulundu.

Arda Turan yardım çağrısında bulundu! - Resim : 2