Kahramanmaraş'ta eski eşi ve kocasını ayırmak için araya giren kadın bıçaklanarak öldürüldü

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde eski ve yeni eşi arasındaki kavgayı ayırmak isteyen kadın aldığı bıçak darbeleri sonucunda hayatını kaybetti. Edanur Ş.'nin eski eşi Fırat G.'nin de durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kahramanmaraş'ta eski eşi ve kocasını ayırmak için araya giren kadın bıçaklanarak öldürüldü

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi Güneşli Mahallesi Emniyet Caddesi'nde bir apartmanda gerçekleşen olayda erkeklerin kavgası nedeniyle bir kadın hayatını kaybetti. Edanur Ş. ile eski kocası Fırat G. ve şu andaki eşi Hüseyin Ş. bilinmeyen bir sebeple bir araya geldi.

Fırat G. ve Hüseyin Ş. arasında arasında çıkan tartışmada taraflar birbirine bıçakla saldırdı. O sırada hem eski hem de şu andaki eşini koruman isteyen Edanur Ş. araya girdi ancak aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yerde kaldı. Edanur Ş. olay yerinde hayatını kaybetti.

Genç kadının cenazesi Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Kavgada yaralanan Fırat G. ve Hüseyin Ş, apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan Fırat G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatan polisin mahalledeki geniş güvenlik önlemi sürüyor.