Kainat kraliçesi Olivia Culpo seksi kıyafeti nedeniyle uçağa alınmadı

Giydiği seksi kıyafetleri ile tanınan kainat güzeli model Olivia Culpo kıyafeti nedeni ile uçağa alınmadı. American Airlines uçağına alınmayan Olivia Culpo'dan üzerine bir şey giymesi istendi.

Kainat kraliçesi Olivia Culpo seksi kıyafeti nedeniyle uçağa alınmadı

2012 yılında ABD Güzellik Kraliçesi seçilen Olivia Culp oaçık kıyafeti nedeni ile American Airlines uçağına alınmayınca olay oldu.

İki yanı açık elbisesi ile hafızalara kazınan Olivia Culpo, bu kez kıyafeti fazla açık bulununca American Airlines firmasına ait bir uçağa alınmadı. Görevliler uçağa bineceği sırada seksi modelden üzerine bir şeyler giymesini istedi.

American Airlines, Cabo San Lucas'a uçağa binmeden önce Olivia Culpo'dan "bir bluz giymesini" isteyince sosyal medya yıldızı olan seksi model Olivia Culpo Instagram'dan yaşadıklarını anlatarak alaycı bir paylaşım yaptı.

Güzel model gezi kıyafeti olarak uçuşa Naked Cashmere'den siyah bir bralet, motorcu şortu ve hırka giyerek gelince ortalık karıştı. Uçak görevlileri bu kıyafetin uçuş yönetmeliğine aykırı olduğunu belirterek dünyaca ünlü modelden kıyafetini daha muhafazakar bir şeye dönüştürmesi istedi. 

Unutulmaz bir poz vermişti

29 yaşındaki Olivia Culpo, Meksika'da tatil yaparken, bir tarafı tamamen açık ve kumaşı sadece fiyonklu iplerin tuttuğu seksi Aya Muse kıyafeti ile poz vermişti. 513 dolar değerindeki elbisesi ile pozu magazin haberlerine konu olmuştu.

Kainat kraliçesi Olivia Culpo seksi kıyafeti nedeniyle uçağa alınmadı - Resim : 1

Eski Kainat Güzeli Olivia Culpo saten bir Sophie Buhai kafa bandı, ten rengi Bottega Veneta debriyaj, ve askılı Giaborghini x Rosie Huntington-Whiteley topuklu ayakkabıları ile bir hayli dikkat çekmişti. Olivia Culpo bu pozu ile Aya Muse imzalı kıyafetleri tercih eden ünlü isimler Kendall Jenner ve Emily Ratajkowski'nin arasına katılmıştı.

Alaycı paylaşıma yorum yağdı

Arkadaşları ve hayranlarından, Culpo'nun  uçağa alınmaması ile ilgili mesajına destek ve eleştiren yorumlar geldi.

Kainat kraliçesi Olivia Culpo seksi kıyafeti nedeniyle uçağa alınmadı - Resim : 2

Geçen hafta, yıldız uçuşuna Naked Cashmere'den siyah bir bralet, motorcu şortu ve hırka giyerek geldi, ancak havayolu tarafından daha muhafazakar bir şeye dönüşmesi istendi.

Birlikte yoluculuk yaptığı kız kardeşi ise olay sırasında fotoğraf paylaşarak takipçilere kıyafeti uygun bulup bulmadığnı sordu. Takipçilerin bir kısmı seski güzelin uçağa alınmamasına neden olan kıyafetini sevimli bulurken kardeşi ise paylaşıma eklediği "Bana bunun o kadar da kafa karıştırıcı olmadığını söyle." cümlesi ile tepkisini dile getirdi. 

Dünya güzeli ama...

Olivia Culpo, 2012 yılının Haziran ayında Miss USA seçilmiştir, ardından 2012 yılında Miss Universe güzellik yarışmasında birinci olarak taç takmıştı. Olivia Culpo tacını 2011 Miss Universe güzeli Leila Lopes'ten devralmıştı