"Kalk Gidelim" de motor dedi

TRT 1 ekranlarında 3 sezon boyunca soluksuz izlenen  “Kalk Gidelim” dizisi kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam ediyor.

"Kalk Gidelim" de motor dedi

Şehirlerarası kısıtlamanın kaldırılmasıyla birlikte 106. bölüm çekimleri için Muğlaya giden Kalk Gidelim ekibi, başta sosyal mesafe kuralı olmak üzere tüm sağlık tedbirlerine uyarak yeniden sete çıktı.

Uzun bir aradan sonra başlayan setin ilk günlerinde Staff Filmin yapımcısı ve kurucusu Eyüp Üstün oyuncuları yalnız bırakmadı. Yapımcı ; “sete çıkmadan önce ben dahil olmak üzere tüm ekibimize test yaptırdık. Sonuçlarımız negatif çıktı. Sette bütün sağlık önlemlerini aldık. Çok yakında seyircimizle buluşacağız”  dedi.

"Kalk Gidelim" de motor dedi - Resim : 1

Yaklaşık iki buçuk aydır İstanbul’daki evinde izole bir hayat yaşadığını söyleyen dizinin başrol oyuncusu Ufuk Özkan duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Dünyanın ve ülkemizin geçirdiği bu zor günlerden sonra, tekrardan tüm tedbirlerimizi alarak Kalk Gidelim dizimizin çekimleri için Muğlaya geldik. Gülmeye hasret kaldığımız bu günlerde sete döndüğümüz için çok mutluyum.” dedi.

Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç , Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan'ın paylaştığı “Kalk Gidelim” yeni bölümleriyle çok yakında  TRT’1 ‘de izlenebilcek.