Kalp Yarası 18. bölüm full izle! Kalp Yarası yeni bölüm canlı izle

Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı Kalp Yarası 18. Bölüm full ATV ekranlarında yayınlandı. Kalp Yarası son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. "Kalp Yarası 1 Kasım 2021 son bölüm izle" gibi aramalar yapılıyor. İşte, Kalp Yarası yeni bölüm canlı izle...

Kalp Yarası 18. bölüm full izle! Kalp Yarası yeni bölüm canlı izle

Kalp Yarası son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Diziseverler "Kalp Yarası 18. Bölüm full izle" ya da "Kalp Yarası yeni bölüm canlı izle" gibi aramalar yapmaya başladı. Kalp Yarası son bölüm 1 Kasım 2021 tarihinde internete yüklendi. İşte, Kalp Yarası dizisinin 18.bölüm tek parça linki…

Kalp Yarası 18. bölüm full izle! Kalp Yarası yeni bölüm canlı izle - Resim : 1

Kalp Yarası 18. bölümde:Azade'nin Ayşe'nin suçsuzluğunu ispatlayan görüntüleri sakladığı ortaya çıkınca, Ferit annesine sert bir tepki verir. Video skandalının ortaya çıkmasıyla Sancakzade Ailesi'nde taşlar yerinden oynar.

Yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen Ayşe ve Ferit, kendilerine yeni bir hayat kurmak için harekete geçer. Ancak çiftin her anını yakından takip eden Mirza, onların hayatına dahil olmak için planını çoktan yapmıştır.

Kalp Yarası 18. bölüm full izle! Kalp Yarası yeni bölüm canlı izle - Resim : 3

Azade'nin sakladığı video sadece kendi ailesinde değil, Varoğlu Ailesi'nde de bir takım hesaplaşmalara neden olur. Köşeye sıkışan Hande bazı kritik kararlar alır. Yaman'ın intikam uğruna attığı her adım Sancakzade Ailesi'nde bir yıkıma sebep olurken Hande, Yaman'ın planını bozmak için bir tuzak kurar.

Kalp Yarası 17. Bölümde ne oldu?

Kalp Yarası 17. Bölümde; Henüz boşanmanın etkisini üzerinden atamamışken hamile olduğunu öğrenen Ayşe, büyük bir şok yaşar. Bu hamilelik Ayşe'nin Ferit'ten uzaklaşmasını zorlaştıracaktır. Kızının kirli oyunlarına sessiz kalamayan Zümrüt'ün son hamlesi herkesin hayatını derinden etkiler.

Kalp Yarası 18. bölüm full izle! Kalp Yarası yeni bölüm canlı izle - Resim : 5

Büyük ihanetin ortaya çıkmasıyla hem Sancakzadeler hem Varoğlu Ailesi sarsılır ve bütün dengeler değişir. Sancakzadeleri yok etmek için Saadet'i konağa köstebek olarak sokan Yaman ise planını adım adım ilerletmektedir.Ayşe'nin hamile olduğunu öğrenen Hande'nin öfkesi gittikçe büyür. Hande kendi adaletini sağlamaya ve Ayşe'den sonsuza dek kurtulmaya karar verir.

Kalp Yarası 18. bölüm full izle! Kalp Yarası yeni bölüm canlı izle - Resim : 6

Kalp Yarası18. Bölüm izle

Kalp Yarası18. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kalp Yarası dizisinin konusu nedir?

Kalp Yarası dizisinde 'Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yaşadıkları' konu edinir. Kalp Yarası dizisinin genel hikayesinde Tomris Giritlioğlu'nun imzası var.

Kalp Yarası 18. bölüm full izle! Kalp Yarası yeni bölüm canlı izle - Resim : 8

Kalp Yarası dizisi oyuncuları kimdir?

  • Gökhan Alkan-Ferit Sancakzade
  • Yağmur Tanrısevsin-Ayşe Yılmaz
  • Merve Çağıran-Hande Varoğlu
  • Toprak Can Adıgüzel-Yaman Öztürk
  • Şenay Gürler-Azade Sancakzade
  • Mahir Günşiray-Adnan Sancakzade
  • Meltem Gülenç-Zümrüt Varoğlu
  • Rıza Akın-Hüseyin Varoğlu