Kamu kurumundan personeli alımı duyurusu geldi! Yüksek KPSS puanı aranmıyor! Başvuru detayları açıklandı!

Kamu kurumlarında çalışmak istiyorsunuz fakat KPSS puanınızın yeterli olmadığını mı düşünüyorsunuz? Kamu kurumlarından personel alımına yönelik iş ilanları İŞKUR üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. KPSS'den nispeten daha düşük puan alanlar içinde ilanlar yayınlanıyor. Kamu kurumlarında çalışmak hayal olmaktan çıkıyor. Bir kamu kurumu daha personel ilanını yayınladı. Şartlar ve başvuru detayları açıklandı. Hangi kamu kurumu personel alımı yapacak? KPSS'den kaç puan almış olmak gerekiyor?

Kamu kurumundan personeli alımı duyurusu geldi! Yüksek KPSS puanı aranmıyor! Başvuru detayları açıklandı!

KPSS'den beklediği puanı alamayanlar için kamu kurumlarından personel ilanları yayınlanmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan son personel alımı ilanına göre KPSS'den 60 puan almış olmak yeterli. Yaş şartının da arandığı açıklanan ilanda, 18-40 yaş aralığındaki vatandaşların başvuru yapabileceği ifade edildi. Başvuru şartları belirlendi. Personel alımları devam ederken bir an önce başvurun!

Kamu personeli alımları, Konya Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde çalışmak üzere yapılacak.Alımların 16 Kasım tarihine kadar devam edeceği vurgulandı. Büro görevlisi kadrosunda çalışmak üzere alınacak personeller için şartlar açıklandı. 

Kamu personeli ilanı için başvuru bilgileri

Başvuru Tarihi: 09.11.2022 / 16.11.2022

Başvuru Adresi: Başvurular internet üzerinden yapılacak. Başvuruyu tamamlayan adayların Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne 17.11.2022 tarihine kadar evrak teslimi yapması gerekmektedir.

Telefon: 0372 316 90 95

Çalışma Saati: 08.30 – 17.30

Kamu kurumundan personeli alımı duyurusu geldi! Yüksek KPSS puanı aranmıyor! Başvuru detayları açıklandı! - Resim : 1

Kamu kurumundan personeli alımı duyurusu geldi! Yüksek KPSS puanı aranmıyor! Başvuru detayları açıklandı! - Resim : 2

Kamu personeli ilanına başvuru için gerekli belgeler

- Kimlik kartı ve ehliyet fotokopisi

- Kdz. Ereğli ilçe sınırları içerisinde ikamet edildiğini gösterir belge, Tarihçeli Yerleşim Yeri Belgesi ibraz edilecek.

- İş başvuru dilekçesi

- Adli sicil belgesi

- Üniversite mezunu olduğun gösteren belge

- 4 adet fotoğraf

- Askerlik durum belgesi

- Muhasebe konusunda deneyimli olduğunu gösterir belge

- Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu