Kan donduran olay! Hamile yeğenini vahşice öldürdü! O şahıs hakkında yeni gelişme

Kocaeli’de kan donduran bir olay meydana geldi. Tartıştığı yeğenine kurşun yağdırarak öldüren, 9 yaşındaki çocuğu da yaralayan şahsın kaçışı çok sürmedi. Yakalanarak ifadesi alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kan donduran olay! Hamile yeğenini vahşice öldürdü! O şahıs hakkında yeni gelişme

Olay, pazar günü gece saatlerinde Kandıra ilçesi Akdurak Mahallesi, Akçakayran mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın Ç. ile yeğeni İpek Ç. (22) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

YEĞENİ 3.5 AYLIK HAMİLEYDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Aydın Ç. silahına sarılarak ateş etti. 3.5 aylık hamile olan İpek Ç. ile yanında bulunan 9 yaşındaki akrabası Azat O. yaralandı. Yaralılar kanlar içinde yere yığılırken Aydın Ç. olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan İpek Ç. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polislerin çalışması neticesinde olaya ilişkin Aydın Ç. ile S.Ç. isimli şahıs saklandığı yerden yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Savcı karşısına çıkan şahıslardan Aydın Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken S.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.