Gözü döndü! Karısına tecavüz eden adamın kafasını kesip top oynadı

Görgü tanıklarını travmaya sürükleyen olayda Joel Arciniega-Saenz isimli adam, karısına tecavüz etmekle suçladığı adamın kafasını kesip kopmuş başa tekme attı.

Gözü döndü! Karısına tecavüz eden adamın kafasını kesip top oynadı

Kan donduran olayın adresi Amerika... Joel Arciniega-Saenz isimli adam, karısına tecavüz etmekle suçladığı 51 yaşındaki James Garcia'yı, bıçakla öldürdükten sonra parkta herkesin gözü önünde, kafasını kesip kopmuş başa tekme attı.

Amerika'nın New Mexico eyaletinde yaşayan Joel Arciniega-Saenz isimli adam, karısına tecavüz etmekle suçladığı 51 yaşındaki James Garcia'yı, Apodaca parkına kadar takip etti.

İntikam için pusuda bekleyen Joel, James'i öldürüp başını kesti. Joel, daha sonra kesik başla adeta top oynadı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, parka geldiklerinde Joel'i elbiseleri ve ayakkabılarını kanlar içinde bulduklarını söyledi.

Joel, polise verdiği ifadede James'in karısına tecavüz ettiğini, olaydan dört gün önce James'in karısı ile dışarı çıkmasına müsaade ettiğini söyledi.

Katil zanlı, olaydan bir gece önce ise James'in evlerinde olduğunu sabah uyandıklarında evlerinden hırsızlık yaptığını ileri sürdü. Joel James'i parka kadar takip ettiğini aralarında tartışma çıkınca cinayeti işlediğini itiraf etti.