Kahreden haber! Arka Sokaklar dizisinin yıldızı kansere yakalandı!

Arka Sokaklar dizisinde Volkan Komiser'i canlandıran genç oyuncu Boğaç Aksoy'dan kahreden haber geldi. Aksoy, sosyal medya hesabından lenfoma kanserine yakalandığını açıkladı. İşte detaylar...

Kahreden haber! Arka Sokaklar dizisinin yıldızı kansere yakalandı!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'dan üzen haber geldi. Dizide Volkan Komiser'e can veren 31 yaşındaki yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy, lenfoma kanserine yakalandığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aksoy, "Üzülerek söylemek isterim... Lenfoma kanserine yakalandım. Uzun bir süre daha buralarda olamayacağım. En yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza dönemezsem affedin" sözleriyle sevenlerinden dua istedi.

Kahreden haber! Arka Sokaklar dizisinin yıldızı kansere yakalandı! - Resim : 2

Boğaç Aksoy kimdir?

Boğaç Aksoy 30 Temmuz 1989 İzmit doğumludur. 2006 yılında Fenerbahçe Lisesinden mezun olan ünlü manken ve oyuncu, liseden sonra üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlamıştır.

 

Kahreden haber! Arka Sokaklar dizisinin yıldızı kansere yakalandı! - Resim : 5

İki sene profesyonel at biniciliği eğitimi almıştır. Aynı zamanda da iki yıldızlı dalgıçlık belgesine sahiptir. Her zaman eğitimine önem veren ünlü manken ve oyuncu Boğaç Aksoy, oyunculuğunu geliştirebilmek için de kuruculuğunu Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün üstlendiği Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Boğaç Aksoy, Arka Sokaklar dizisinde 4 sezon rol almıştı.