'Camdaki Kız'da gerçek ortaya çıktı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 27 Mayıs Perşembe akşamı yedinci bölümüyle ekranlara geldi. Diziye; Feride'nin kızına; Sedat'la öpüştüğünü gördükten sonra uyguladığı şiddetin dozunu arttırması ve ilk defa Nalan'ın evine giden Muzo'nun büyük sırrı öğrenmesi damga vurdu.

'Camdaki Kız'da gerçek ortaya çıktı!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız, 27 Mayıs Perşembe akşamı yedinci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı dizide; Nalan'ın annesi Feride'den gördüğü eziyet ve Muzo'nun onu perişan halde bulması dikkat çekti.

NALAN'IN HAYATI CEHENNEME DÖNDÜ 

'Camdaki Kız' son bölümde; Nalan ve Sedat'ı öpüşürken gören Feride, hiçbir şey olmamış gibi eve döndü. Ondan önce gelen Nalan, Billur ve Adil Bey de durumu çaktırmadıklarını düşünürken olanlar oldu.

Herkes gittikten sonra Nalan'ı aşağıya indiren Feride, her şeyi gördüğünü söyledi ve kızını kürekle dövdü. Ardından ona günahlarından tövbe etmesini ve bir daha asla dışarı çıkmayacağını söyledi.

Perişan olan Nalan, annesinin hazırladığı karışımı içmek zorunda kaldı. Ardından da onun istediği 'Günahlarımdan tövbe ediyorum' cümlesini 4444 kere kağıda yazdı. Annesine yaptıklarından pişman olduğunu söyleyen Nalan daha sonra odasına çıktı.

SEDAT'TAN SÜRPRİZ HAMLE 

Ancak tam uyuyacağı sırada Sedat gizlice yalıya geldi. Deniz kenarından nişanlısına seslenen ve onu sevdiğini söyleyen Sedat, Nalan'ı bir nebze olsun mutlu ederken kol düğmesini düşürdü. Sonrasında oradan ayrılan Sedat, kendi evinde Cana ile buluştu ve onunla son bir gece geçirdi.

FERİDE'NİN GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI 

Öte yandan Feride'nin kızına neden böyle davrandığı da Camdaki Kız yeni bölümde ortaya çıktı. Vefat eden kızı Sema'yı çok özgür bıraktığını ona baskı yapmadığını söyleyen Feride, kendisini suçladığını "Doğrusu bu sandım" diye aktardı. Yani Nalan'ı bu kadar baskı altında tutarak onu korumaya çalıştığını ifade etti.

Koroğlu Köşkü'nde de farklı bir telaş vardı. Kendisini evde gören Tako'yu, Rafet'e gerçekleri anlatmasın diye bağlayan Gülcihan nasıl kurtulacağını bilemezken büyük oğlundan yardım istedi. Önce oralı olmayan Muzo, annesini dayanamadı ve onu kurtardı.

GÜLCİHAN OĞLUYLA YÜZLEŞTİ 

Annesine neden kendisine sevgi göstermediğini merak eden Muzo, "Benden utandığın için mi?" diye sordu. Her şeyin kendi suçu olduğunu söyleyen Gülcihan'a oğlu, "Bana mutsuz olup da yaşamayı öğrettiğin için teşekkürler anne" dedi. Anne oğlun diyaloğu bir hayli dikkat çekti.

Sabah bahçede Sedat'ın düşürdüğü düğmeyi bulan Feride ise birinin geldiğinden şüphelendi. Bu sırada Sedat'ın isteğiyle dünürlerini arayan Rafet, gelininin hasta olduğunu duyunca bir ziyaret organize etti. Nalan'ı görmek isteyen Muzo da ailesine eşlik etti.

MUZO, NALAN'I BULDU 

Bu sırada içtiği karışım yüzünden her yeri kaşınmaya başlayan Nalan'a odasından çıkmaması tembihlendi. Feride de misafirlere kızının evde değil, halasında olduğunu söyledi. Düğünün daha erken olması için yapılan konuşmanın ardından öksürük sesi duyan Muzaffer Koroğlu, tuvalet bahanesiyle içeri gitti.

Tam da o anda nefes alamamaya başlayan Nalan, öksürük kriziyle sesini duyurmaya çalışıyordu. Korkarak da olsa yukarı çıkan Muzaffer, Nalan'ın kollarına bayılmasıyla şok oldu. Muzo'nun, Nalan'ı neredeyse ölecekken bulması ise sosyal medyada gündem oldu.