Kanalizasyonun içinde çırılçıplak bir kadın bulundu, sebebi ise akıllara durgunluk verdi

Amerika'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Ekiplerin yardımıyla kanalizasyonda çırılçıplak bir kadın bulundu. 2021'den bu yana 3 kere yaşanan bu olayların sebebi ise 'yok artık' dedirtti.

Kanalizasyonun içinde çırılçıplak bir kadın bulundu, sebebi ise akıllara durgunluk verdi

Amerika'nın Florida eyaletindeki polis ve itfaiyeciler, öğle yemeği saatinde kanalda yüzmeye giden bir kadının tehlikede olduğuna dair çağrılar aldı. Yardım için giden ekipler gördükleri karşısında şaşkına uğradılar. 

KANALİZASYONDA 3'ÜNCÜ KEZ BULUNDU

Ekiplerin uyarısına rağmen kanalizasyon borusuna doğru tırmanın kadının sürünerek ilerlediği ortaya çıktı. Ekiplerin bağırışlarına kulak asmayan kadını ekipler kanalın dar bir bölümünde tutmayı başardı ve merdiven kullanarak borudan çıkardılar. Genç kadının 2021 yılında yine aynı olayı yaşadığı ortaya çıktı.

Kanalizasyonun içinde çırılçıplak bir kadın bulundu, sebebi ise akıllara durgunluk verdi - Resim : 1

SEBEBİ BAMBAŞKA ÇIKTI

Genç kadının kanalizasyon borusuna tırmanmasının sebebi araştırılırken gerçek ortaya çıktı. Genç kadının annesi, kızının uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve yakın bir zamanda rehabilitasyon merkezine yatırıldığını fakat ordan kaçtığını anlattı. Hastaneye kaldırılan kadın olayı küçük sıyrıklarla atlattı. 

Kanalizasyonun içinde çırılçıplak bir kadın bulundu, sebebi ise akıllara durgunluk verdi - Resim : 2

İFADESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Genç kadının ifadesinde ise, ışığı ve yanından geçen insanları görebildiği için kanalizasyon borusunda durmak istediğini söyledi.